Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:48, 7. 7. 2017.

| Sport

U Radničkom progovorili o potencijalnim pojačanjima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Stadion "Čair" Radnički Niš
Novinari Južnih vesti i pored upornih pokušaja nisu uspeli da dobiju potvrde ovih informacija; foto: Vanja Keser

Najizvesniji je dolazak golmana Mladena Živkovića, verovatan je i špic Slaviša Stojanović. Sportski direktor Radničkog Marko Jovanović rekao je za portal Real sa Nišave i da su u toku pregovori sa nekadašnjim bekom Partizana Nikolom Aksentijevićem, kao i bivšim fudbalerom Čukaričkog Branislavom Jankovićem.

“Meraklije” su u poslednje vreme postale nestrpljive, jer iz kluba nisu stizale nikakve informacije, čak ni o tome ko je na radaru Radničkog, sem potpisa prilično anonimnih Vjekoslava Andriča i Vladimira Simunovića.

Na osnovu sastava koji je nastupio na prijateljskoj utakmici protiv Kopaonika saznali smo da su na pripreme sa niškim superligašem otputovali Zrenjaninac Miloš Savanović i dosadašnji golman Novog Pazara Mladen Živković.

Sada je Jovanović za Real sa Nišave potvrdio da je Živković na pragu potpisivanja ugovora. On je ponovio da je teže doći do igrača u letnjem prelaznom roku i da Radnički može odmah dovesti par solidnih igrača, ali da oni žele prava pojačanja.

Evo da obavestim naše navijače da nam pristupaju golman Živković i najverovatnije špic Slaviša Stojanović koji nam dolazi iz Izraelskog Hapoela, a na pragu smo i dovođenja nekadašnjeg beka Partizana, Vojvodine, Muskrona i mlade reprezentacije Aksentijevića. Njegovim dolaskom bi se Raul konačno vratio na njegovu poziciju štopera. Lomimo i Jankovića, nekadašnjeg igrača Čukaričkog i da ne otkrivam dalje - kaže Jovanović.

27-godišnji golman je poslednje dve sezone proveo u Novom Pazaru i u jednom periodu bio konstantan među stativama superligaša, ali je u prolećnom delu poslednje sezone preuzeo ulogu drugog golmana.

Špic iz Smedereva Slaviša Stojanović igrao je za tim iz rodnog grada, Jagodinu, Borac Čačak i Radnik iz Surdulice, a onda se preselio u Izrael, gde je po pola godine nastupao za dva drugoligaša.

Verovatno najrespektabilniju biografiju među ovim igračima ima 24-godišnji bek Nikola Aksentijević. On je nastupao za Teleoptik, Partizan, OFK Beograd i Vojvodinu, a od internacionalnog iskustva ima igranje u belgijskom timu Muskrona i holandskom prvoligašu Vitese, gde je pružao najbolje partije.

Špic iz Tivta Janković igrao je za crnogorskog prvoligaša Grbalj, Čukarički, a bio je saigrač vezisti Nišlija Rioti Nomi u Rudaru iz Pljevalja.

Podsetimo, do sada su iz kluba, još tokom sezone, otišli Vladimir Volkov i Milan Perendija, po završetku su ugovori istekli Nemanji Kojiću i Bojanu Zogoviću, koji ih nisu produžili, zatim su saradnju sa klubom raskinuli Pavle Popara, Vladimir Bajić i Radoš Bulatović. Milošu Živkoviću i Saši Stojanoviću su, kako kažu u klubu, ponuđeni novi ugovori, ali još se ništa o tome ne zna.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: