Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:08, 2. 9. 2015.

| Sport

U Radničkom zadovoljni prelaznim rokom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
marko-jovanovic.jpg
Marko Jovanović ponosan na trenutni plasman Radničkog na 4. poziciji; foto: fkradnickinis.rs

Letnji prelazni rok u evropskom fudbalu završen je 31. avgusta u ponoć, a Marko Jovanović, sportski direktor niškog Radničkog, veruje da je klub sa Čaira dobro prošao.

On ističe da je zadovoljan prelaznim rokom, ali mu smeta nestabilna finansijska situacija niškog superligaša.

Da je finansijska situacija bila bolja, verovatno bismo vezali igrače na duži period. Pokušali smo da zadržimo Lazara Rosića, ali nismo uspeli. Žao mi je zbog toga, ali je to bila nemoguća misija - priča Jovanović.

Pored Rosića, Čair su napustili i vezni igrač Dejan Babić i levi bek Nikola Ignjatijević.

U finišu prelaznog roka stigao je Miloš Krstić, koji je u ponedeljak potpisao šestomesečni ugovor, a na vernost se obavezao i štoper Miloš Živković, nekadašnji prvotimac Radničkog. On na Čair stiže, kaže Jovanović, 1. ili 2. oktobra kada se završi prvenstvo na Islandu.

Iako je bilo razgovora, od dolaska Pavla Popare nema ništa. Nije mogao da se dogovori sa svojim klubom u Americi. Reagovali smo odmah sa Krstićem i on će sigurno pojačati sredinu terena - dodaje Jovanović.

On ističe i da Radnički ima svetlu budućnost jer je klub potpisao višegodišnje ugovore sa mladim Andrejom Apostolovićem, Petrom Krstićem i Markom Mrkićem.

Drago mi je da smo ih vezali za Radnički na duže staze jer tako treba da se radi u ozbiljnom klubu. Imamo i Nikolu Mitrovića koji je na dvojnoj registraciji u Caru Konstantinu. Pokazuje dobre partije i ima priliku da se nametne - kaže Jovanović.

U Superligi je u trenutno pauza zbog obaveza reprezentacije, a nastavak šampionata je 12. septembra kada Radnički dočekuje Mladost iz Lučana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Realan covek

    15:26 // 3. 9. 2015.

    Mozemo da budemo razocarani to sto nismo zadrzali Poparu.Sa njim i Krsticem bi imali opasnu vezu.Bilo bi dobro da na z.prelazni r. vratimo Poparu i Cakija (koji nece imati puno min)+ ako ne bude igrao u Seriji A da dovedemo na pozajmici Radonjica.Ipak za nasu ligu je Ronaldo. recite vezu Krstic-Popara-Caki-Radonjic-Zemljanuhin napad Trifun. Kad Vosi ode Ivanic sa ovom postavom bicemo jaci od njih.

  • skola fudbala

    23:18 // 2. 9. 2015.

    pa vama ispred nosa pomocni trener u prvom timu,iz svoje privatne skole odvodi svoja dva igraca u fk.cukaricki umesto u radnicki nis.sramota

    • Kako da ne

      09:36 // 3. 9. 2015.

      Koliko ja znam, dečaci koji su iz te privatne škole otišli u Čukarički nisu iz Niša. Zašto bi neko uložio u njih da ih dovede u klub pa ih onda ustupio besplatno Radničkom. Radnički inače nije pokazao nikakvo interesovanje za njih za razliku od Zvezde Partizana OFK i Čuke, i ako su ih ti dečaci punili golovima na medjusobnim utakmicama. Treba nešto menjati i školi. Naravno, Čuka je bila konkretna.

    • qrcu

      15:50 // 3. 9. 2015.

      Ti bi da sudiš nekome ?
      Kada se uzme u obzir tvoja gramatika, ne bi trebalo da te iko uzme za ozbiljno !

  • insajder

    23:14 // 2. 9. 2015.

    ova uprava ce najvise zaduziti klub,igraci odlaze jedan po jedan,ne dobijaju nista obecano i normalno tuze klub

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: