Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:24, 12. 3. 2019.

| Sport

U Radničkom žele da na krilima navijača pobede Vojvodinu i odu u polufinale

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
radnicki
Pre dvadesetak dana slavili u Novom Sadu, sada priželjkuju isti rezultat i u Nišu; foto: V. K.

Nakon 9 vezanih pobeda u Superligi, trijumfa nad Partizanom i sjajne igre u ovoj sezoni, niški Radnički dočekaće na Čairu u sredu, 13. februara od 17 sati novosadsku Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović istakao je da je pred njegovim timom veliki izazov, jer u Kupu nema popravnog i nemaju pravo na loš dan.

U Kupu nema favorita i svi rezultati su mogući, pogotovo što igramo sa jednom kvalitetnom i velikom ekipom kao što je Vojvodina. Oni su svoj potencijal pokazali za vikend u Kruševcu, gde su u drugom poluvremeu nadigrali Napredak. Imaju dobre pojedince poput Matića, Ezea, Đurića, a to su igrači koji bukvalno jednim potezom mogu da reše utakmicu - rekao je Lalatović.

Strateg Radničkog smatra da ovaj duel neće imati nikakve veze sa onim od pre dvadesetak dana, kada je njegov tim slavio u Novom Sadu sa 1:0 u sklopu Superlige Srbije. Inače, dok je Radnički 2. na tabeli, Vojvodina je na 9. poziciji.

To su različita takmičenja i mi smo taj susret davno ostavili iza sebe. Jedino što će biti slično je loš teren. Očekujem sutra dobru utakmicu i našpanovani Radnički koji će na krilima svojih navijača krenuti ka polufinalu- završio je Lalatović.

Trener niškog tima pozvao je publiku da dođe u što većem broju i pomogne fudbalerima u teškoj utakmici, te istakao da je želja svih da Radnički igra finale Kupa 30. maja u Nišu.

Ipak, mi ne smemo da gledamo tako daleko i moramo da idemo meč po meč. Daleko je finale, a posebno kada uzmemo u obzir da su u takmičenju i Zvezda i Partizan i Mladost i Napredak, koji sigurno imaju iste ambicije kao i mi. Sada smo fokusirani samo na Vojvodinu i ja mislim da mi imamo snagu da ih sutra pobedimo - istakao je trener Radničkog.

Lalatović kaže da pobednički sastav neće menjati, a da će se u prvi tim vratiti Nermin Haskić nakon odrađene suspenzije zbog žutih kartona.

Prema propozicijama takmičenja igra se jedan meč, a ukoliko posle 90 minuta bude nerešeno, odmah će se izvoditi jedanaesterci.

Ulaznice za ovaj susret prodavaće se na dan meča na bilatarnici hale Čair od 9 sati, a na istočnoj tribini stadiona od 13 sati. Za zapadnu i istočnu tribinu potrebno je izdvojiti 300 dinara, za južnu 150, a za mesto u loži 1.500 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    15:15 // 13. 3. 2019.

    Radnicki ce sta ovoga puta da namestinsa Vojvodinom 7+, preokret iz 2u1 4+ prvo poluvreme, ili drugo, gg oba poluvremena? Ipak je Lalat trenirao Vosu a kad je vodio Cuku igrali su sa Vosom preokret.Cujem da ce i Zvezda da sa Radnikom igracnesto slicno 7+ 4+ poluvreme pa kad veze imRadnicki sa Vosom dobro cetecse omastiti! Samo tako se moze do vrha bilo koje evropske lige, bravo Toncev i Lalate!

    • Tranzicija

      15:44 // 13. 3. 2019.

      Partizanovac pod hitno kod nastavnika srpskog!

    • Aca

      16:26 // 13. 3. 2019.

      Upravo je Spartak i treci mec za redom zavrsio sa preokretom. Prvo je Spartak dobio Vosu iz 1u2, pa je preokretom tokom meca i gg oba pol sa Radnikom i evo treci preokret! Sada se ceka jos da vidimo sa kime je to zajednicki dogovor napravljen sa mecom Radnicki-Vosa ili Zvezda- Radnik? Ajmo nislije preokret iz 2u1, 7+, tacan rez 4:2 gg oba pol, ili je opet sve rezervisano da to uradi Zvezda?

  • Aca

    12:28 // 13. 3. 2019.

    More kazite sta cete odigrati jel planirate 7+ ili 4+ prvo il drugo il cete preokret tokom meca iz 2 u 1. Kako je lako da se pobedjuje kad se unapred znaju gde uzimamo bodove, saradnja dobra sa Napretkom, Radnikom, Spartakom, Mladost Luc. Lalatovic trenirao, Vojvodinu, Cukaricki, Napredak, Vozdovac, Crv.Zvezdu, Toncev uticaj ogroman, to je recept za bilo koju evropsku ligu da se dodje do vrha!

  • Tranzicija

    07:53 // 13. 3. 2019.

    Max hiljadu ljudi danas. Placa se ulaz,radni dan,slabo odigrali protiv rezervista iz Lucana, 90% Nislija navija za Topciderske blizance itd. Napred Radnicki!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: