Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 18. 2. 2022.

| Sport

U derbiju četvrtfinala Borac protiv FMP-a, Partizan apsolutni favorit protiv drugoligaša

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
KRK
Večeras će biti poznat i drugi polufinalni par; foto: Južne vesti.

Košarkaši Crvene zvezde i Mege Mozzart činiće prvi polufinalni par Kupa Radivoja Korać koji se do nedelje igra u Nišu, a preostali učesnici polufinala biće poznati večeras. Na parketu hale ”Čair” od 18 sati u duelu dva Aba ligaša snage će odmeriti Borac iz Čačka i FMP, dok će se od 21 sat sastati Partizan i zemunski Borac.

Nisu jučerašnja četvrfinala bila neizvesna, ali se očekuje da pobednika u duelu između Borca i FMP odluče nijanse. Ekipe iz regionalnog takmičenja ove sezone već su odigrale međusobni duel, a tim iz Železnika je slavio rezultatom 80:77. Biće to i okršaj dva mlada trenera, Marka Marinovića i Nenada Stefanovića, koji su i kao igrači igrali na završnici Kupa.

U poslednjem četvrtfinalu od 21 sat Partizan će biti apsolutni favorit protiv osvajača Drugog stepena Kupa i ekipe iz Druge košarkaške lige. Crno-beli u Niš stižu sa tri vezane pobede, a dodatni motiv da se okite četvrtom uzastopnom titulom u ”Čair” imaće i trener Željko Obradović, koji je pre 30 godina u toj dvorani osvojio trofej. Protivnik će im biti tim tim koji zauzima 4. mesto u plej-ofu Druge lige, ali i tim koji je nastavak sezone počeo sa dva poraza. U ekipi iz Zemuna igra i nekadašnji bek Partizana Stefan Sinovec, dok je trener Borca Siniša Matić.

Karte za večerašnje utakmice četvrtfinala mogu se kupiti samo na zvaničnom sajtu distributera Tickets.rs.

Podsetimo, prvog dana takmičenja ubedljive pobede zabeležili su Crvena zvezda koja je sa 44 poena razlike savladala Radnički iz Kragujevca, dok je tim Mege lakše od očekivanog savladao Zlatibor.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: