Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:22, 13. 11. 2021.

| Sport

U hali "Čair" meč Železničara i Partizana, a dva sata kasnije Naisa dočekuju Medicinar

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Rukometna lopta ilustracija flickr
Dupli rukometni program u hali "Čair"; ilustracija: flickr/querpass_bilder

U okviru 9. kola Arkus lige rukometaši Železničara ugostiće prvoplasirani tim grupe B ekipu Partizana od 17:30 u hali ”Čair” u kojoj će se dva sata kasnije u derbiju 10. kola ženske rukometne lige sastati Naisa i Medicinar.

Ekipa iz Niša i dalje je bez bodova, a kako bi došli do prve pobede u sezoni večeras bi trebalo da naprave pravu senzaciju. Crno-beli tim je još neporažen, a samo su sa ekipom Proletera odigrali nerešeno. Izabranci Nenada Maksića u poslednje vreme igraju nešto slabije, a u Nišu će imati priliku da pokažu svoj kvalitet i spreme se za derbi sa Dubočicom naredne nedelje. Ovo će biti drugi duel ove sezone dva tima, a Partizan je u Beogradu zabeležio ubedljivu pobedu rezultatom 45:13.

Mnogo interesantnija utakmica očekuje se od 19:30, kada će snage odmeriti rukometašice timova koji trenutno dele 4. mesto na tabeli sa po 10 osvojenih bodova. Rukometašice Naise su nakon nekoliko poraza uspele da savladaju prošle nedelje Crvenu zvezdu, pa okršaj sa ekipom iz Šapca očekuju u dobrom raspoloženju. Tim Medicinara je u seriji od dva vezana poraza, ali su već u ovoj sezoni pokazale da će se boriti za gornji deo tabele, pa će uz dobru posetu u hali ”Čair”, utakmica imati sve preduslove da opravda epitet derbija kola.

Obe utakmice biće direktno prenošene i na Jutjub kanalu Arkus lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: