Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:02, 15. 12. 2021.

| Sport

U poslednjem kolu jesenje polusezone Radnički igra sa Proleterom

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
FK Radnički
Zadnje kolo jesenjeg dela sezone; Ilustracija foto: Vanja Kesar

Fudbaleri niškog Radničkog gostuju Proleteru iz Novog Sada u četvrtak, 16. decembra, u poslednjoj utakmici jesenjeg dela sezone. Trener Nišlija Radoslav Batak kaže da njegov tim želi da nastavi seriju bez poraza i da pobedom završe kalendarsku godinu.

Prvi meč ovih ekipa odigran je avgusta u Nišu i tada su gosti pobedili sa 1:0. Ipak, od tada se mnogo toga promenilo u Radničkom pa u meč ulaze sa serijom od sedam uzastopnih utakmica bez poraza.

Šef stručnog štaba Radoslav Batak veruje da će se niz nepobedivosti nastaviti u Novom Sadu.

Jako bitna utakmica je pred nama. Ovo je poslednji meč u kalendarskoj godini i želimo da ga odradimo na najbolji mogući način. Gostujemo dobroj ekipi, koja igra tvrd fudbal i koja kod kuće prima veoma mali broj golova. Čak su odoleli i Partizanu i uzeli bod u Beogradu, a pobedili su i u Nišu u prvom delu sezone bez primljenog pogotka. Gledao sam sve njihove utakmice. Jaki su po krilima, a kod kuće su ofanzivni i igraju kroz posed - rekao je Batak.

Radnički i u ovaj susret neće moći da uđe u najjačem sastavu. Vujadinović je već neko vreme odsutan zbog povrede koju je dobio još protiv Napretka, dok je Mićibući povredio zadnju ložu i rovit je. Aksentijević ima parne žute kartone i neće igrati, a znak pitanja je i pored Škrbića koji se povredio protiv Čukaričkog u subotu.

Ostali su spremni. Ponovo nas čekaju teški uslovi, a nadam se da će teren biti u stanju da može da izdrži jedan ovakav meč i da ćemo biti u prilici da igramo našu igru. Optimisti smo, idemo po pobedu i da na najlepši mogući način odemo na odmor - rekao je Batak.

Uoči poslednjeg jesenjeg kola Radnički je peti na tabeli sa 27 bodova, dok su Novosađani na desetoj poziciji sa tri boda manje od Nišlija.

Meč 21. kola Superlige Srbije na programu je od 14 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: