Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 11. 8. 2014.

| Sport

U prodaji karte za Radnički - Partizan

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-aca-jovanovic-i-navijaci.jpg
Aleksandar Jovanović sa navijačima; foto: Vanja Keser

U info-centrima Turističke organizacije Niša u prodaji su pojedinačne ulaznice za fudbalsku utakmicu Radničkog i Partizana koja će biti odigrana u subotu, 16. avgusta, na stadionu Čair.

Cene pojedinačnih karata za južnu i severnu tribinu, kako kažu u niškom klubu, koštaju 400 dinara, za istok ili zapad 700, a za ložu 1.200 dinara.

- Još se ne zna koliko će karata biti u prodaji, ali neće biti pun kapacitet stadiona. U prodaji su karte za sve tribine, a za ložu prodaja kreće u utorak - kaže Tanja Ćirić, portparol Radničkog.

Prodaja pojedinačnih karata će biti organizovana u info-centrima TON-a: kod ulaza u Tvrđavu, u Voždovoj 7 i Obrenovićevoj 38.

Radno vreme ovih info-centara je svakog radnog dana od 9h do 20h, a u subotu od 9h do 14h.

Tokom petka, 15. avgusta i subote, 16. avgusta biće otvorena i biletarnica na istočnoj tribini.

- Još se ne zna radno vreme te biletarnice. Ona će biti kod službenog ulaza na istočnoj tribini. Rekli su nam da će tamo biti, ali se za nju još ništa konkretno ne zna - dodaje portparol Radničkog.

Građani koji su kupili sezonske karte, kako kažu u Radničkom, moći će da podignu svoje ulaznice od 14. do 16. avgusta u info-centru TON-a u Obrenovićevoj ulici.

Kako navode u klubu, podizanje sezonskih karata “biće moguće i nakon utakmice sa Partizanom”.

Utakmica drugog kola Superlige u kojoj Radnički dočekuje Partizan biće odigrana u subotu, 16. avgusta u 19h na stadionu Čair, kažu u klubu. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    15:33 // 13. 8. 2014.

    Sramota ziva, za 90 minuta mucenja da se plati 700 dinara.Mi cemo da placamo ulaznice i da punimo njihove dzepove, a oni ce kasnije da prodaju bodove .BRUKA.

  • Kokan

    12:36 // 13. 8. 2014.

    Kaznjeni su navijaci Radnickog koji zele sezonsku kartu.U TON-u su rekli da je prekinuta prodaja sezonskih i da se mogu kupiti karte za Partizana a sezonske ponovo od nedelje.Sramota.Uaa.Nepostovanje

    • Sezonske ...

      15:50 // 13. 8. 2014.

      Prodaja nekad mora da se zatvori da bi se odštampale sezonske karte, zar ne? Nisi stigao na vreme da kupiš, onda kupiš pojedinačnu, pa od ponedeljka kupiš i sezonsku. Prosto.

  • Pera Kojot

    10:30 // 13. 8. 2014.

    Kupujte bre cip, gledajte na arenu, gledajte Nefci-Partizan, peglajte se u dupe ako hocete. Klub nema dinara, i umesto kad treba da pomognemo vi kukumacete za 100 dinara. O Srbijo medju sljivama!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: