Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 12. 11. 2019.

| Sport

U prodaji karte za mečeve mlade reprezentacije, Stolica očekuje vatrenu podršku u Nišu

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
Mlada reprezentacija Srbije U21 Ilija Stolica
Mlada reprezentacija se okupila; foto: FSS/Z. Milovanović

"Čair" će 15. i 19. novembra ugostiti mladu reprezentaciju Srbije, koja će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dočekati Estoniju i Rusiju, a karte za ova dva meča se prodaju putem sajta Ticketline. Selektor reprezentacije Srbije do 21 godine Ilija Stolica kaže da očekuje vatrenu podršku u Nišu, te da će njegovi izabranici kvalitetom i borbom zaslužiti simpatije.

Nakon 4 odigrana kola, Srbija ima učinak od po jedne pobede i remija i dva poraza, zbog čega zauzima četvrtu poziciju u grupi. Prvi rival "orlića" u Nišu biće Estonija, koja ima bod manje, pa Stolica kaže da se domaći fudbaleri ponašaju kao favoriti, a da će se videti kakav će rezultat biti.

Radujem se što igramo kod kuće, što smo domaćini u Nišu, jer ljudi van Beograda nemaju mnogo prilike da gledaju utakmice reprezentacije. Nadam se i da ćemo imati vatrenu podršku, jer sam uveren da će moji momci kvalitetom i borbom da zasluže sve te simpatije. Domaći teren je prednost za sve nas - rekao je Stolica.

Četiri dana nakon Estonaca na "Čairu" će zaigrati i Rusi, koje u ovim kvalifikacijama niko nije uspeo da savlada, pa se nalaze na 2. poziciji u Grupi 5. Uprkos dosadašnjim rezultatima, ne može se reći da su Srbi autsajderi u ovom duelu, s obzirom na to da im forma ide uzlaznom putanjom. To su pokazali u pobedi nad Bugarima, ali i u Poljskoj, kada su u potpunosti parirali lideru grupe, pa nesrećno primili gol u završnici.

Atmosfera je dobra, zadovoljstvo je videti sve momke i saradnike na okupu, atmosfera je, dakle, onakva kakva i treba da bude. Vreme koje imamo je limitiramo za ono što mi želimo da sprovedemo, ali dosta stvari je urađeno na samim utakmicama i dobili smo ono što smo želeli. Naravno, sve bi bolje bilo da je i rezultat iz Poljske to ispratio, ali neke stvari moramo u hodu i kroz samo takmičenje da rešavamo - priča selektor.

Kadrovski "orlići" ne stoje idealno, jer dvojac iz Partizana Filip Stvanović i Lazar Pavlović verovatno neće moći da nastupi. Od južnjaka se na spisku nalaze Nišlije Luka i Ivan Ilić, kao i Piroćanac Dimitrije Kamenović. Tu je i uzdanica niškog Radničkog Nikola Čumić.

I jedna i druga utakmica počeće u 19 sati.


Karte do četvrtka samo onlajn i u Beogradu

Do četvrtka, 14. novembra ulaznice se mogu nabaviti samo na sajtu Ticketline, u njihovoj prodavnici na Novom Beogradu i u Šoping centru "Stadion" na Voždovcu. Od četvrtka će moći da se kupe i u Nišu, na biletarnici hale "Čair", od 10 do 18 sati, a na dane odigravanja utakmica - do njihovog početka.

15. i 19. novembra karte će moći da se kupe samo u Nišu, na biletarnici hale, a od 17 sati i na blagajni na istočnoj tribini "Čaira".

Ulaznice se mogu kupiti samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš), maksimum 4 ulaznice po osobi. Lica mlađa od 16 godina ne mogu kupiti ulaznice (izvod iz Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama) - kažu u Ticketline-u.

Cene ulaznica su 200 dinara za istok, odnosno 300 dinara za zapad, navode u Ticketline-u. Južna i severna tribina biće zatvorene.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • maki

    21:32 // 12. 11. 2019.

    Grdna pa reprezentacija i trener

  • Ivan

    12:46 // 12. 11. 2019.

    Hvala bogu da se neko setio da dovede mlade u Nis. Uvek su igrali u NS ili nekom drugom gradu. Sad je prilika da napunimo Cair.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: