Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:06, 6. 2. 2012.

U toku spremanje hale Čair za Dejvis kup

hala cair, dejvis kup

Švedski teniseri odradili su prvi trening u hali Čair u kojoj su u toku završne pripreme za mečeve Svetske grupe Dejvis kupa. Naši teniseri stižu večeras.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • anche

    14:08 // 6. 2. 2012.

    sjajno. bas se radujemo i nadamo da ce grejanja biti.
    nego nigde ne mogu da nadjem raspored sedista u hali. zar je moguce da to ne postoji...?

    • Nole!

      15:16 // 6. 2. 2012.

      Pise ti naravno. Pise broj ulaza,sto je jako bitno,to ne sme da se promasi jer odma dodje do zabune. Zatim pise sektore,red u kome sedis i sediste.

    • nišlija

      15:46 // 6. 2. 2012.

      Pitaj Vitka belleamie-a koji još nije objasnio otkud je njemu dopala prodaja karata :)

    • Zorana

      16:00 // 6. 2. 2012.

      pa na karama pise red i mesto,trebalo bi da bude sve obelezeno,na slikama se vidi nesto ispod sedista ali da li je to broj mesta to ne znam...

    • Јужнопругаш

      16:17 // 6. 2. 2012.

      А одакле ти карта?

  • nislija

    18:02 // 6. 2. 2012.

    dragi moji sugadjani pricao oko karata je samo deo lose organizacije...tako smo izigrani i svi mi koji smo se urdno prijavili za volontera na predstojecem dogadjaju..Nase prijave niko verovatno nije ni pogledao, jer su primljeni volonteri na osnovu poznanstva sa izabranim tim liderom, naravno uvek ce biti ponekog zalutalog koji ni sam nezna kako je tu dospeo ali ovde je rec o vecini...I tacan je podatak da se prijavilo oko 400 kandidata, a potrebno je svega 50..ali isto tako mislim da je trebalo biti selekcije na osnovu kvaliteta i dotadasnjeg iskustva a ne samo na osnovu da li nekog poznajemo...Kada se na kraju i pojavila zelja ljudi koja ce voditi press centar u Nisu za vreme dejvis kupa da angazuju volontere sa evropskog prvenstva u rukometu, jer su dobili niz pohvala sa svih strana..e onda je nastao problem : da ce biti pozvani samo muskarci jer se cure samo slikaju i nerade svoj poso... To naravno nije tacno; uvek ima izuzetaka i u pozitivnom i negativnom smislu...

  • tijana

    18:05 // 6. 2. 2012.

    "grejanje bas ne radi kako treba trenutno"??

  • Aleksandar Pavlovic

    19:08 // 8. 2. 2012.

    Sada mi javila drugarica da prodaje 2 kompleta za 4800din i 2 karte za drugi dan(700din) i 3 treci dan(900din),pa ako neko hoce neka mi posalje mail na [email protected] ili u inbox na fb.Ne znam koliko ce dugo imati te karte,tako da kad me budete kontaktirali zvacu da proverim da nije slucajno prodala.Pozdrav

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: