Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:17, 8. 3. 2018.

| Sport

Ubedljiv poraz Naisa na "Čairu"

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
vaterpolo Nais Bolovic
Ovo je bio prvi poraz Naisa na svom bazenu u 2018. godini; foto: Vanja Keser

I pored toga što su se borili do samog kraja, vaterpolisti Naisa nisu odigrali na svom uobičajenom nivou, mnogo su žurili sa napadima i propisno se ispromašivali. Tako su, pred standardno popunjenim tribinama bazena “Čair”, poraženi od Šapca rezultatom 5:9.

Gosti su poveli već nakon prvog napada, a ubrzo potom i duplirali prednost. Olako su Nišlije traćile napade u početku, ali nakon tajm-auta su se “primirili”, imali i prvu prednost igrača više, pa je “pao” i prvi gol u režiji Tihomira Živića.

Nije se dugo čekalo ni na izjednačenje, jer je pogodio i novajlija Milorad Ivetić. Usledila je odlična odbrana čitavog tima, uz neverovatnu intervenciju Igora Lazića za jednak rezultat na kraju 1. deonice.

Nastavili su u istom ritmu gostujući vaterpolisti, dok je Nais u potpunosti pao i jedini gol u 2. četvrtini dao tek u poslednjim sekundama. Tako je na poluvremenu Šabac vodio sa 5:3.

Ni u nastavku Nišlije nisu nikako uspevale da probiju odbranu gostiju. Igru je morao da napusti Aleksandar Mitrović zbog isključenja, pa je situacija u bazenu bila sve gora po niške vaterpoliste, koji su i u trećem delu primili 3 gola.

Samo su u poslednjem kvartalu timovi bili izjednačeni, ali ni to nije pomoglo Naisu da ugrozi protivnike.

Zbog ovog poraza, šanse Naisa da sezonu u Jadranskoj A2 ligi završi sa boljim plasmanom od trenutnog 4. mesta, drastično su smanjene. Kako su u sledećem kolu slobodni, ostalo im je da odigraju još dve utakmice u ovoj ligi, protiv Medveščaka i Valjeva.

Jadranska A2 liga, 15. kolo: Nais - Šabac 5:9 (2:2, 1:3, 1:3, 1:1)

Bazen:
Čair, Niš

Gledalaca: 400

Sudije: Lazar Anđelić i Igor Virijević

Nais: Lazić, Mitrović 1, Pavičić, Ivetić 1, Dimitrijević 1, M. Milošević, Omerović, Đurđević, Živić 1, Šilj, Bolović, D. Milošević 1, Stoiljković, Stanković

Šabac: Aleksić, Ilić 1, Bogičević, Repanović 1, Budurin, Velkić 1, Car 1, Šušljašvili, Trkulja 1, Tenžera, Petrovski 2, Cvetković, Popović, Meksi 2

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    17:37 // 11. 3. 2018.

    Glavu gore, bice jos prilike za revans Sabcu u domacu ligu.
    Samo tako nastavite!!!!
    Pokazali ste mnogo ovu sezonu , a bice i jos bolje sigurno!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: