Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 31. 10. 2022.

| Sport

Ubedljiv poraz rukometaša Železničara u Loznici, pobede Bele Palanke i Vranja

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Rukometna lopta ilustracija flickr
Niški tim ostao na 3 osvojena boda; ilustracija: flickr/querpass_bilder

Četvrti neuspeh u Super B ligi Istok-Zapad doživeli su rukometaši niškog Železničara od kojih je sa ubedljivih 37:24 bila uspešnija Loznica. Pobede su ostvarili i rukometaši Bele Palanke i Vranja 1957, dok su prvi poraz u sezoni pretrpele rukometašice Topličanina.

Izabranici Vladana Stošića nisu uspeli da pruže jači otpror na gostovanju u Loznici, gde je pitanje pobednika bilo rešeno već posle prvog poluvremena koje su domaći rukometaši dobili dvocifrenom razlikom (21:11).

Iskusna ekipa Loznice imala je u par navrata i 14 golova prednosti i pokazali su mladom timu iz Niša da su oni, i pored najave predsednika Slobodana Milosavljevića da slede bolji dani, mnogo bliži borbi za opstanak, nego vrhu.

Osim Nišlija bez bodova sa gostovanja iz Priboja vratili su se i rukometaši Vlasotinca (27:23). U subotu je odigran i duel starih znanaca Bele Palanke i Kuršumlije, a u hali ”Banjica” domaćin je slavio sa 26:24. Pobedu koja ih je vratila u gornji deo tabele zabeležili su i rukometaši Vranja 1957, pošto su na vrućem terenu u Novom Pazaru savladali Mokru Goru sa 29:28.

Slabo prvo poluvreme prvog poraza u sezoni koštalo je rukometašice Topličanina, koje su poražene od ekipe Srema rezultatom 26:23. Prokupčanke su tako ostale na 10 osvojenih bodova, a jedina uspešnija ekipa od njih je Crvena zvezda sa maksimalnim učinkom.

Priliku da se vrate na pobednički put izabranice Bojana Prolovića imaće 9. novembra, kada će u hali ”Zoran Đinđić” gostovati Napredak iz Kruševca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Auttrikter

    18:43 // 31. 10. 2022.

    Jos jedan niski brod koji tone !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: