Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 24. 8. 2016.

Olimpijci iz Niša dobijaju po 50.000 dinara

Vaterpolo Dvadesettrogodišnji vaterpolista iz Doljevca osvojio zlato; Foto: Facebook profil Save Ranđelovića

Sportisti iz Niša koji su učestvovali na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru dobiće po 50.000 dinara od Grada kao nagradu za postignuti uspeh. Gradsko veće je odlučilo da novac dobiju trojica sportista i dva trenera. 

 
Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sasko

    12:47 // 24. 8. 2016.

    Za olimpijce po bednih 50 hiljada, ali zato članovi gradke izborne komisije po 200 hiljada. Pa ako sam ja OLOŠ šta ste vi botovi koji branite ovu nakardnu vlast?

  • DIVKO

    12:37 // 24. 8. 2016.

    Lepo,ali mozda ce oni nesrecnici iz GIK koji podigose onolike pare i jos kazu da su bili skromni da odvoje malo od tih svojih dnevnica za ove nase sportiste.

    • JOVAN

      12:41 // 24. 8. 2016.

      Trebalo bi ako imaju malo obraza.Sada ce mali kacar vecnik da bude u gro planu.Nadamo se sako,bela kosulja i "farmerice".

  • Bravo, pozdravljam

    12:29 // 24. 8. 2016.

    iako je iznos više simboličan, gest je lep i prikladan, bilo bi još lepše kada bi Grad našao mesto za tog hodača negde u sportu jer deci motivaciono znači uvek priča iz prve ruke. Naravno, i svima ostalim pomenutim, ko želi i kome je potrebno. Čuvajte naše sportiste, oni su naš najbolji brend :))

  • vjuer

    14:09 // 24. 8. 2016.

    Niš poseduje dosta sportskih sala, uglavnom u svakoj školi. Problem je što se one izdaju za pare društvu koje malo igra fuciku/basket da bi posle lepše leglo pivce. Dovoljno je da svaki registrovani sportski klub dobije na besplatno korišćenje opremljenu salu i eto mesta za treninge. A rekreativci na poljanče!

  • vjuer

    14:20 // 24. 8. 2016.

    Nešto me zanima: da li je ovih 50k din po olimpijcu neto ili će da im obrežu porez? Na sajtu Grada Niša nema obaveštenja o odluci Gradskog veća

    • dobro pitanje

      14:48 // 24. 8. 2016.

      i mene to zanima

  • Sve ovo super

    13:17 // 24. 8. 2016.

    utiče na ljude, čini mi se, i dobar je trenutak da se pokrene pitanje one sportske hale kod merakora ili gde već je planski izvodjivo

  • nenad 2008

    17:29 // 24. 8. 2016.

    ...mladi talenti, već dobijaju stipendije od Grada, koji im finansira putovanje... da li to važi i za mlade matematičare, fizičare ?

  • Beca

    13:21 // 24. 8. 2016.

    Lepe pare

  • Mihajlo

    12:37 // 24. 8. 2016.

    Super je to, naravno, samo gradu treba podrska Republike, zbog ulaganja u uslove i promociju lokalnih sportista, na kraju krajeva, to je posao većnika i uprave lokalne samouprave, zar ne, pa prema tome, telefone u ruke i putne naloge pod noge.

  • objektivno

    19:17 // 24. 8. 2016.

    Dovoljno su nagradjeni od republike cija je to zakonska obaveza.Malo li je. Zasto se u to plete Budzet grada kada sredstva u budzetu grada nisu namenjena za finasiranje reprezentativaca. Gradski vecnik nema pojma sa funkcionisanjem sporta kad kaze da su talentima placena takmicenja. Pa zar se sportistima ne placaju takmicenja,pripreme,oprema,hranarine,stipendije i ostalo.

    • Difovac

      20:57 // 24. 8. 2016.

      Barem ce Filipovic nadoknaditi neplaceno iz Jure. Tuzno ali ipak ima prostora da se stimulisu i pomognu sportisti. I ovih 50 hiljada ce decko skromno da primi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: