Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:28, 6. 9. 2021.

| Sport

Ukrajinski napadač pojačao Radnički

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
pavlov
Pavlov došao da daje golove; foto: FK Radnički

Fudbalski klub Radnički biće treća ekipa u Srbiji čiji će dres nositi 30-godišnji napadač iz Ukrajine Jevgenij Pavlov. On stiže u niški tim kako bi pojačao napad, a kako sam kaže, svestan je da se od njega očekuju golovi i potrudiće se da to i ispuni.

Pavlov je, kako pišu iz Radničkog, igrao i za surdulički Radnik i Mladost iz Lučana u domaćem prvenstvu, a karijeru je započeo u rodnoj Ukrajini u Volinu iz Lucka.

Pored pomenutih klubova nosio je i dresove Sevastopolja, Sokol Saratova, mađarskog Vašaša i Dokse sa Kipra.

Igrao sam već za dva tima u Srbiji i za to vreme sam upoznao ovdašnje prilike. Znam da je Radnički klub sa bogatom istorijom, da je jedan od najznačajnijih klubova u Srbiji i zadovoljstvo mi je što ću braniti njegove boje. Poznajem kvalitet Superlige Srbije i smatram da je Radničkom mestu u njenom vrhu - kaže Pavlov.

Došao je, kako kaže, da igra, pa je sada na treneru Radomiru Kokoviću da ga uklopi u tim koji se od početka prvenstva nije proslavio dobrim rezultatima.

Moj zadatak je da postignem što više golova i verujem da ću biti uspešan. Neke od saigrača poznajem, ostali su me sjajno prihvatili i neću imati problem sa prilagođavanjem. Imamo kvalitetnu ekipu, mladog trenera i sve uslove da ispunimo očekivanja uprave i navijača. Radujem se predstojećim izazovima - rekao je Pavlov.

U poslednjih nekoliko nedelja Radnički je, pored novog trenera, dobio pojačanje i na mestu štopera. Dres niškog kluba zadužio je 23-godišnji Kamerunac Mburi Bazil Jamkam.

Tim je trenutno na prvenstvenoj pauzi zbog utakmica reprezentacije, a u dosadašnjem toku prvenstva Radnički je na 7 utakmica zabeležio 3 poraza, 3 remija i jednu pobedu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • War tehnolog

    18:58 // 6. 9. 2021.

    Ovaj levak preskocio tekst, koje sva,kvazi pojacanja dobijaju,da izgovore- Radnickom je mesto u Evropi, doprinecu da do toga dodje ! Odma ga kazniti !

  • Cirkus Medrano Korona

    18:31 // 6. 9. 2021.

    Molim gospodu iz skupstine grada Nisa da mi kaze ko dovodi igace u Radnickom i po kojim kriterijumu, jer oni daju NASE NISKE PARE?!

    • Dejan bezbednjak

      13:13 // 7. 9. 2021.

      Ne lupetaj, molim te! Koje gradske pare? Grad nista ne daje ove godine na sport, a i prethodne se pretrgli.

    • Jova

      22:36 // 9. 9. 2021.

      Idi si za beograd, tamo si beri med! Mani se corava posla, koje pare dava gradonacelnica i grad!? Mene brinu gde su pare od Radnicki i ko nji uzima, gde igraju Niška deca loptu!!!

  • Aca

    15:12 // 6. 9. 2021.

    De li nalazite ove pacere!

    • Des - pot

      16:01 // 6. 9. 2021.

      Pacera i istrošenih veterana ima puna vreća, samo neznamo za koje pare ih dovode.Svake nedelje po jedan novi sa "bogatom" karijerom u desetak klubova.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: