Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:17, 3. 4. 2017.

| Sport

Umorni Konstantin ubedljivo izgubio od Napretka

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Konstantin
Stojanović je i najbolji skakač kola uz Nikolu Vukovića; foto: Vanja Keser

Za razliku od prethodnih utakmica, kada su košarkaši niškog Konstantina pružali dobre partije, umor najboljih igrača bio je očigledan, pa su odigrali lošu šutersku partiju, što je dovelo do novog poraza kod kuće. Od Napretka iz Kruševca izgubili su rezultatom 67:81.

Serija gostiju od 8:0 na samom početku naterala je Nišlije da jure rezultat tokom cele deonice. Led je probila trojka Slaviše Bogavca i dva zakucavanja Miloša Stojanovića, nakon čega se situacija malo popravila.

Ipak, niko u timu nije bio šuterski raspoložen, ofanzivnog skoka nije bilo pa je, uz nekoliko sudijskih odluka, Konstantin poluvreme završio sa dvocifrenim zaostatkom. Bez oštrine u napadu i pored nekoliko odličnih poteza, nikako Nišlije nisu uspevale da se približe protivniku i tako zabeležile novi poraz.

I pored toga što je Slaviša Bogavac ubacio 20 poena, bilo je očigledno koliko su umorni bili on i Jovan Antić, koji su prethodne utakmice gotovo cele provodili na parketu.

Ipak, istakao se Miloš Stojanović, koji je ostvario dabl-dabl učinak od 15 poena i 13 skokova i tako pokazao treneru Ivanu Simiću da će i te kako moći da računa na njega u budućnosti.

Ušli su u meč sa mnogo manje opterećenja, neshvatljivo da mi igramo sa nekim opterećenjem. Želeli smo da rešimo utakmicu šutem, ali nismo uspeli, nismo ispoštovali ništa što smo se dogovorili u svlačionici ni u napadu ni u odbrani. Nismo uspeli da ispoštujemo ništa što smo radili na treninzima ovih dana - kaže Simić.

Još dva kola ostalo je do kraja Košarkaške lige, u kojima će Konstantin gostovati Slogi i dočekati Smederevo.

Košarkaška liga Srbije, 24. kolo: Konstantin - Napredak 67:81 (17:22, 16:21, 19:24, 15:14)

Hala: Duško Radović, Niš

Sudije: Dragan Neskovic, Aleksandar Milojevic i Ivan Ilic

Konstantin: Dojčinović 7 (2sk), Milojević 1 (1sk, 2as), Kostić, Mitrović 2 (2sk), Anđelković 5 (1sk, 2as), Stojanović 15 (13sk, 1as), Antić 7 (3sk), Milojković 1sk, Živadinović, Simović 10 (1sk, 1as), Bogavac 20 (2sk, 1as), Rilak

Napredak: Dejvis, Dodić 2 (1sk), Cvetković 2, Jeremić 16 (2as), Janjić 8 (3sk, 1as), Glišić, Raičević 3 (5sk), Milinčić 8 (7sk, 4as), Đorđević Marinković 20 (3sk, 3as), Deletić 1 (1sk), Mijajlović 4 (3sk, 4as), Marković 17 (10sk, 2as)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: