Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:35, 9. 1. 2013.

Uprava Radničkog obaviće razgovor sa igračima

radnicki-ekipa.jpg

Nakon početka štrajka fudbalera Radničkog iz Niša, predsednik kluba Slavoljub Valjković rekao da će obaviti razgovore sa njima i pronaći rešenje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nemanja Ilic

    17:30 // 9. 1. 2013.

    More rasterati te neradnike i dovesti igrace koji ce da igraju i kad su mrtvi umorni, gladni, zedni, mokri, bez para i bez drugih poriva sem zelje za pobedom i ponizavanjem protivnika!

  • marko

    20:15 // 9. 1. 2013.

    Zao mi je za Bankovica covek daje sve od sebe za Radnicki doso da ih pozdravi kad oni nece da treniraju...pa pitaju li se igraci da li su zasluzili da prime platu sve se pretvorilo u novac zato su i rezultati takvi kakvi su,igraci se nisu pitali kada su gubili bodove a sad kada je dosla plata e sad platite.Sve u svemu igracima izgleda da nije bitno to sto imaju cast da igraju za radnicki a uprava treba da jasno zauzme stav plata ima da se zaradi pobedama u suprotno od plate nema nista progurace Radnicki i ovu muku samo igracki kadar je kao ljudi 0 kao igraci-0 poz

  • dejo

    18:08 // 9. 1. 2013.

    Ove godine slavimo 90. godina postojanja-tesko da ce biti slavlja ove godine, ne sluti na dobro...

  • Nislija

    17:16 // 9. 1. 2013.

    Da li FK Radnicki ima ljude koji su zaduzeni za marketing? Ako postoje, onda su 100% nesposobni... Zar je mnogo tesko otici i porazgovarati sa vlasnicima i direktorima Jure,Sinvona,Benetona i zamoliti ih da budu sponzori...

    • Marko

      18:06 // 9. 1. 2013.

      Slazem se,ali kad se bolje malo pogleda to je izgleda samo tako u KG gde Dinkic drzi situaciju pod kontrolom, i posto smo partijska drzava tamo gde politicari zeli tu ce se i ulagati.Ovo je sramota za Nis,silni benetoni,jure da ne mrdnu prstom.ili oni,ili ovi sto su ih doveli ovde da robuju nasim ljudima

    • Стефан

      19:02 // 9. 1. 2013.

      А што би се јура рекламирала у Нишу и у Србији уопште,они праве каблове и то за страно тржиште и за фиат нетреба њима то.Док бенетон није ни отворио фабрику, али би они могли да се рекламирају јер желе да пласирају производе по Србији.Проблем је што је наш град смешан, не жели да помогне граском клубу, ми немамо Буторовића прецедник фк.вој. који ће из свог џепа да вади паре и да даје.Јад и беда, уместо са оваквим стадионом да метеорски напредујемо да га изградимо до краја да град помогне клубу у почетку, па ће временом доћи и спозори и онда неће морати да град даје новац.

  • Juznjak

    17:13 // 9. 1. 2013.

    Gospodine VLAJKOVICU, ne vodite razgovor sa igracima , nego kao sto sam vise puta pisao do sada idite u predstavnistva velikih kompanija na jugu Srbije (COCA-COLA, Prolom voda, Simpo, Niska mlekara, Yura , Benneton itd.)trazite da postanu sponzori velikog kluba kakav je Radnicki !
    Ako traze garancije , dajte im !
    Nema vise vremena za cekanje !
    RADNICKI JE BREND, SPONZOR SE MORA NACI !!!

  • Popokatepetl

    18:59 // 9. 1. 2013.

    Ma ajde, covek daje 1 iste izjave godinu dana, ko papagaj...kad ces da ides, to nam kazi?

  • meraklija 68

    21:16 // 9. 1. 2013.

    Zamislite 1.septembra ne dodje uciteljica u skolu na prvi cas,vec tetkica cita raspored casova.Gospodine Vlajkovicu ovo nije skupstinska govornica ovo vam je sportski teren gde takva izjava ne prolazi.
    Druga izjava(neistinita)trenera da su bili prisutni svi igraci,da li to znaci da se na Bajevskog,Pavlicica,Pesica i Vukomanovica vise ne racuna(licno misljenje ovaj prvi i zadnji i ne moraju da dolaze).
    Molimo za objasnjenje,kakva i koja je uloga g.purka u klubu.
    Gospodo nazovite stvari pravim imenom,problemi se ne resavaju kad nastanu,vec se resavaju da ne nastanu.Necemo valjda sa pripremama krenuti posle 1.maja pa da onda krivce trazimo u drugima i okolini.
    AKO SI NISLIJA BUDI MERAKLIJA.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: