Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:21, 19. 12. 2019.

Uređenje podloge na stadionu Železničara najavljeno za početak godine, teren u Zetskoj na čekanju

Železničar stadion igralište Želja Željino Prva najava za kraj radova jul, nova za početak radova januar; foto: JV/M.J.

Za sredinu jula prvi put najavljena, onda par puta odlagana, konačno je raspisana javna nabavka za sanaciju terena na stadionu “Železničara”. Gradski većnik zadužen za omladinu i sport Branislav Kačar kaže da se početak radova očekuje početkom 2020. godine. “U paketu” sa Željinim igralištem najavljivano je i uređenje pomoćnog terena stadiona “Čair” u Zetskoj ulici, ali za njega još nema ni tendera.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Siky67

    11:48 // 19. 12. 2019.

    Stadion "Železničara" je ruglo grada i pre svega parka Čair. Pametnije je srušiti ga, poravnati zemljište i zasejaiti travu nego bacati pare u nešto štoje trulo. Ali, lako je bacati tuđe pare.

  • Vladica

    12:46 // 20. 12. 2019.

    Nadam se da ce voditi racuna i konacno napraviti teren normalnih dimenzija za iole ozbiljniji fudbal 105x70m a ne kao do sada u Cairu sem glavnog ili prekratki ili preuski. A takodje i pomocni teren u zetskoj je u katastrofalnom stanju. Dobrim delom i zato sto sportski centar upravlja odrzavanjem tj neodrzavanjem.

  • Milky

    13:45 // 19. 12. 2019.

    Boyzi i čuveni Šutra trljaju ruke :)))))

    • DŽAJIĆ

      16:23 // 19. 12. 2019.

      Šutra se malo više zaigrao ali nije kriv jer mu je bata Bojzi to dozvolio.Šutra zloupotrebljava veliku zauzetost bata Bojzija u stranci i vršlja po Čairu kao da je Zvezdan Terzić.Sada kada prođu svi praznici pa kad ga bata Bojzi "podbere" lele majko.

  • Још нешто је хитно потребно урадити

    08:46 // 20. 12. 2019.

    Метални стубови за електрично осветљење терена су зрели за антикорозивну заштиту! Немојте да чекате да се дође у ситуацију да је потребно да се мењају из темеља, када је јефтиније, лакше и брже да се механичким и хемијским премазима заштите и још дуго трају. На том игралишту такмиили су се и атлетичари, играо се и велики рукомет, биле су и мото трке. То је један од ретких споменика спорта у Нишу.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: