Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:55, 19. 5. 2021.

| Sport

Uspešan nastup za niške kik-boksere na Evropskom kupu

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
Kik-boks-klub Vukovi
Foto: Kik-boks klub "Vukovi"

Proteklog vikenda je u Beogradu održan Evropski kup u kik-boksu "Serbian open", a takmičari niškog Kik-boks kluba Vukovi osvojili su dve titule šampiona u juniorskoj konkurenciji. Takmičar kik-boks kluba Niš prvak kod seniora.

Učestvovalo je 78 klubova iz 13 zemalja. Iz Srbije je, među 334 takmičara, bilo 174 boraca.

Niški Kik-boks klub Vukovi imao je četiri predstavnika na ovom takmičenju, dva u K1 disiplini i dva u kick light disciplini, a sa dve titule šampiona i dva vicešampionska mesta zauzeli su 15. mesto u ukupnom plasmanu.

U K1 disciplini nastupao je Ognjen Mitrović u kategoriji do 63,5 kg u uzrastu starijih juniora. Nakon dva meča i dve ubedljive pobede poneo je titulu šampiona evropskog kupa i titulu najboljeg takmičara prvenstva u svom uzrastu.

U istoj disciplini nastupio je i Vuk Đorđević u kategoriji do 54 kg u uzrastu mlađih juniora, koji je takođe nakon dva meča i dve pobede poneo titulu šampiona evropskog kupa i titulu najboljeg borca u svom uzrastu.

U kick light disciplini nastupili su Pavle Mitrović u kategoriji do 42 kg i Ksenija Drašković u kategoriji do 55 kg u uzrastu starijih kadeta, gde su oboje nakon dva meča zabeležili pobedu i poraz u finalu, te time postali vicešapioni evropskog kupa.

Na Evropskom kupu je učestvovao i Miloš Janković iz Kik-boks kluba Niš, a on je osvojio zlatnu medalju u disciplini K1 u seniorskoj konkurenciji.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: