Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:25, 15. 10. 2012.

| Sport

Uspešan vikend pirotskih timova

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
stefan-dujkovic.jpg

Prethodni vikend bio je veoma uspešan za klubove iz Pirota. Rukometaši, rukometašice i košarkaši ostvarili su pobede dok su fudbaleri Radničkog odigrali nerešeno bez golova u Žitorađi.

Novi trener Radničkog Mile Tomić pre meča u Žitorađi održao je samo tri treninga sa igračima tako da se bod sa gostovanja protiv drugoplasirane ekipe Srpske lige može smatrati uspehom.

Radnički je trenutno sedmi sa četrnaest osvojenih bodova i trenutno ima deset bodova manje od prvoplasiranog Sinđelića. Sledeće nedelje u Pirot dolazi ekipa Hajduk Veljko.

Košarkaši Pirota ostvarili su pobedu i u drugom kolu regionalne lige. Tim Marka Spasića pobedio je u Boru domaću Mladost sa 73:59. Piroćance je do pobede predvodio Stefan Dujković koji je postigao 18 poena a uz to imao i 12 skoka za ukupni indeks korisnosti od 25. Odličan je bio i novi plej Stanisavljević koji je uz 10 poena zabeležio i 7 asistencija. U sledećem kolu KK Pirot dočekuje glčavnog konkurenta za ulazak u viši rang takmičenja ekipu Jablanice.

Rukometašice Pirota u trećem kolu Prve lige na svom terenu savladale su favorizovanu ekipu Sloge iz Petrovca na Mlavi sa 30:25. Iako su gošće u prvom poluvremenu imale prednost i od 5 golova kolkektivnom igram piroćanke su uspele da ostvare važnu pobedu.

- Mi smo odigrali i iznad svojih mogućnosti. Sloga je ozbiljan tim, jedan od najboljih u ligi. Ipak ova pobeda je dokaz našeg dobrog rada na treningu. Mogu samo da obećam da ćemo dati sve od sebe na svakoj utakmici - rekao je posle meča trener ŽRK Pirot Saša Pančić.

I rukometaši Pirota zabeležili su pobedu u četvrtom kolu. Tim trenera Nikole Kostića bio je ubedljiv i savladao je na gostovanju mlčadi tim Železničar 2 sa 45:26.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: