Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:40, 12. 12. 2011.

| Sport

Uspesi mladih niških gimnastičara

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vestini
petar velickovic
Petar Veličković

Mladi gimnastičari Niša osvojili su najviše medalja na međunarodnom Memorijalnom turniru Laze Krstićai Marice Dželatović" u sportskoj gimnastici, održanom u Novom Sadu.

U kategoriji 1997. i 1998. godište prvo mesto u višeboju, sa 75,400 poena, osvojio je Petar Veličković ispred Vladimira Tuševog iz Bugarske (73,400) i Mihe Šmigoc iz Slovenije (72,600). Drugi predstavnik iz Niša u ovoj kategoriji bio je Stefan Ćirković koji je osvojio 6. mesto.

Gavrilo Ilić je osvojio prvo mesto u višeboju u kategoriji 1995. i 1996. godište sa 77,900 poena, ispred Velika Tuševog iz Bugarske (77,350) i klupskog druga Dušana Đorđevića (75,200).

Petar Veličković je osvojio zlatne medalje na konju sa hvataljkama i preskoku, a srebrne na parteru, razboju i vratilu.

Stefan Ćirković je imao nastup u tri finala, na parteru (4. mesto), krugovima (7. mesto) i razboju (5. mesto).

Gavrilo Ilić je osvojio zlatne medalje na parteru, krugovima i vratilu, a srebrne na preskoku i na razboju. Dušan Đorđević je osvoji bronzane medalje na razboju i vratilu.

Gimnastičari iz Niša su u konkurenciji klubova i reprezentacija iz 7 zemalja (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, Mađarska, Ruminija, Libija) osvojili najviše medalja.

U ženskoj konkurenciji su nastupile tri gimnastičarke kluba "Gymfit Niš". Kristina Živadinović je nastupila u kategoriji 1998-2000. godište i osvojila 25. mesto u višeboju, dok su Anđela Stojanović i Anja Milosavljević nastupile u kategoriji 2001-2003. godište i osvojile 17. i 21. mesto.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Suzana Velojic

    09:15 // 13. 12. 2011.

    Bravo! Iskrene cestitke svim ucesnicima!Cestitke i mladim plivacima, fizicarima, i svim mladim uspesnim ljudima u svojim disciplinama! Samo napred tako se zivi!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: