Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:33, 6. 6. 2017.

| Sport

Uspešna sezona za vlasotinačke sportiste

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Medalje ilustracija
U Vlasotincu rade i na unapređenju previlnika o nagrađivanju sportista; ilustracija: flickr/Roseline Akeju

Rukometašice, bokseri, atletičari i šahisti odlično su predstavljali Vlasotince ove sezone, što je izmamilo obećanje predsednika Opštine Zorana Todorovića da će učiniti sve kako bi sportska hala sledeće godine dobila neophodnu klimatizaciju i grejanje.

Bokseri Arene su bili 3. najuspešnija ekipa na Državnom prvenstvu koje je prošlog meseca održano u Kragujevcu, a Alek Andrejević proglašen je za najboljeg u uzrastu školaraca.

Uprkos odličnom drugom timu Jagodine, sa kojim su se žestoko borile za titulu šampiona tokom celog prvenstva u Drugoj ligi Morava, rukometašice Vlasotinca uspele su da ostvare ovaj uspeh. Vlasotinčanke su pobedile u derbiju u pretposlednjem kolu i tako osigurale 1. mesto i prelazak u Prvu ligu Istok, gde će zameniti leskovačku Dubočicu.

Što se tiče pojedinačnih uspeha, 12-godišnja šahiskinja Anđela Dinić je uspela da sa 57 takmičenja donese 53 pehara. Ona je, zahvaljujući ovim uspesima postala i član reprezentacije Srbije, sa kojom će nastupati na Evropskom i Svetskom prvenstvu.

Tu je i atletičar Bogdan Zdravković, koji se bavi bacanjem kugle i diska, pobedio je na svim takmičenjima na kojima je učestvovao.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: