Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:57, 14. 2. 2016.

| Sport

Usred Niša: Radnički - Radnik 0:4

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
490x370-fk-radnik-i-fk-radnicki.jpg
Surduličani ubedljivi u Nišu; foto: Vanja Keser


U generalnoj probi pred nastavak Superlige fudbaleri surduličkog Radnika savladali su u Nišu domaći Radnički rezultatom 4:0 (1:0). Prijateljski duel odigran je na stadionu FK Jastrebac u Donjoj Vrežini.

Jedini pogodak u prvih 45 minuta postigao je Slaviša Stojanović u 20. minutu iz jedanaesterca. U nastavku je dva puta za Surduličane pogađao Jovan Jovanović u 70. i 75, dok je konačan rezultat postavio Slobodan Vuković pogotkom u 85. minutu.

Narednog vikenda se nastavlja Superliga, a u 23. kolu Radnički će dočekati Javor, dok će Radnik gostovati Voždovcu.

RADNIČKI - RADNIK 0:4 (0:1)

RADNIČKI: A. Jovanović, R. Bulatović, D. Bulatović, Tomić, Petrović, Bogdanović, Marjanović, Jovanović, Apostolović, Đuričković, Todorović. Igrali su još: Aleksa Jovanović, Krstić, Petković, Stevanović, Đorđević, Lakić-Pešić, Mrkić, N. Mitrović, M. Mitrović, U. Jovanović

RADNIK: Ristić, Marković, S. Stojanović, Deletić, Simonović, Pejčić, Milovanović, Gojković, Arsić, Putinčanin, Ovusu. Igrali su još: Vuković, Radovanović, Mutavdžić, Stanković, Vučetić, Jovanović, Suraka, F. Stojanović

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • vlajce

    23:33 // 17. 2. 2016.

    Jovo, uvek vidis sve lose,crno i negativno zato sto to zelis i zato sto mrzis Radnicki. Ne vidis ili ne zelis da vidis i pohvalis to sto smo na sestom mestu u prvenstvu,sto smo cetvrtfinalisti Kupa Srbije,sto imamo najboljeg trenera,sto smo imali najkvalitetnije pripreme,sto je snizena cena ulaznica,sto navijaci besplatno prate klub na gostovanjima,sto su plate fudbalera redovne itd,itd,itd...

  • dragan

    11:52 // 17. 2. 2016.

    Alex,ne pratis i ne citas da je Radan iz budzeta do danas od Grada dobio samo jednu uplatu novembra meseca od 5.5 mil. koja je uglavnom otisla na stare dugove,blokade. Sve plate i premije je sam isplatio bez pomoci Grada.Nemoj da pises nesto dok to ne proveris.Klub je u ogromnim decenijskim dugovima koji su sada stigli na naplatu i mislim da u takvoj situaciji sasvim korektno vodi klub.

  • vlajce

    09:36 // 17. 2. 2016.

    Jovane MRZIS Radnicki jer nikada ali bas NIKADA nisam procitao da si nesto lepo napisao o Radnickom ili nesto pohvalio. Samo negativno i negativno.Radana ne kritikujes da nije ovo ili ono uradio nego sve same uvrede i diskfalifikacije bez navodjenja konkretnih stvari gde i sta je pogresio u vodjenju kluba i sta treba da uradi za nas klub.Budi konstruktivan u kritikama i pohvali nekada nesto.

    • Jova

      15:14 // 17. 2. 2016.

      Lepo je to sto igramo napadacki,sto igraju mladi igraci,sto stariji skuplji igraci imaju ugovore duze od 6 meseci,sto je trava na stadionu idealna,sto posoji rezervni teren za trening,sto klub nije u blokadi,sto imamo veliki broj velikih sponzora sve je to lepo.Omladinska skola na nivou,stadion takodje,sto se nismo slihtali Fss- u I Toletu pa me moramo da igramo namestene utakmice... Ima jos toga lepog ali me moze sve da stane. To je tebi i tebi slicnima lepo!?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: