Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:55, 25. 9. 2018.

| Sport

Uz besplatan ulaz Radnički dočekuje Bežaniju u Kupu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički
Visoke ambicije u Kupu; foto: JV / Vanja Keser

Sa visokim ambicijama, kako kaže trener niškog tima Nenad Lalatović, Radnički dočekuje meč šesnaestine finala Kupa Srbije u kom će igrati protiv prvoligaša Bežanije. Utakmica je u sredu, 26. septembra na stadionu "Čair", a ulaz je besplatan.

Posle najboljeg starta u elitnom rangu takmičenja, gde je ostvario najbolji odnos pobeda i poraza nakon 9 kola u svojoj istoriji, Radnički dočekuje duel sa beogradskim timom u dobrom raspoloženju, što potvrđuje i strateg Nišlija Nenad Lalatović.

Radnički, kao jedan od najvećih klubova u Srbiji svakako ima najveće moguće ciljeve u nacionalnom Kupu. U utakmicu protiv Bežanije ulazimo da prođemo dalje. Opuštanja jednostavno ne sme da bude, pogotovo zbog toga što smo prošle sezone u ovoj fazi takmičenja ispali od tadašnjeg trećeligaša Zlatibora. Ovaj meč shvatam maksimalno ozbiljno, neću mnogo kalkulisati sa sastavom i na teren ću poslati tim koji bi trebalo da nas odvede u osminu finala. Normalno je da ću neke igrače odmoriti, jer nam u nedelju dolazi Partizan, ali sigurno će da će se Bežaniji suprotstaviti jak Radnički - kaže Lalatović.

Bežanija je trenutno četvrta u Prvoj ligi sa 16 bodova nakon osam kola.

Oni igraju dobro u Prvoj ligi. To je jedan beogradski tim koji ima karakter i dobre igrače. Vode ih kvalitetni ljudi, koje ja odlično poznajem i imam sjajne odnose sa njima, tako da znam da nas očekuje teška utakmica. Ali mi smo Radnički, igramo kod kuće i naš je zadatak da idemo na pobedu - dodaje trener Radničkog.

Utakmica počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Pored Radničkog, jug Srbije u nacionalnom Kupu predstavljaće i surdulički Dinamo, pirotski Radnički i vranjski Dinamo. Radnik i Radnički iz Pirota takođe igraju u sredu, ali od 16 sati, a Vranjanci 17. oktobra u Surdulici dočekuju šampiona Srbije Crvenu zvezdu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: