Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:56, 24. 2. 2018.

Uz crveni karton, Radnički i Borac remizirali

Radnički Prekinut niz od 6 pobeda zaredom; foto: Vanja Keser

Iako su fudbaleri Radničkog imali neuporedivo vise šansi na utakmici 24. kola Superlige protiv Borca u Čačku, njihovi rivali su iskoristili jedinu priliku u drugom poluvremenu i “skinuli” dva boda Nišlijama. Meč, završen rezultatom 1:1, obeležio je crveni kartoni, dodeljen u završnici.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • gari

    17:58 // 24. 2. 2018.

    SRAMOTA, da tim koji se bori za izlazak na evropsku scenu igra SAMO NEREŠENO sa timom koji se bori za opstanak u ligi !!!!! Šta je sad izgovor ??? Beogradki "tramvaj" !?!?!?!? Sledeće kolo dolazi Partizan, pa bih voleo da vidim "evropski" Radnički...

    • Milisav

      20:03 // 24. 2. 2018.

      Korektno, komentar na svom mestu.

  • LIMUN

    13:59 // 25. 2. 2018.

    EVROPA lepo bi to bilo.Kako kada je to nemoguce sa trenerom pocetnikom,skromnim fudbalerima,nesposobnim sp.direktorom.Klub je I lose organizovan u svakom pogledu.REZ,i to veliki hitno.Svaka cast Toncevu sto ulaze svoj novac.Ne moze Brada ekonom da komentarise igrace,a to isto radi I svi manje bitni u klubu.Vratiti legende kluba bracu Stamenkovic ,Bureta,Gavru,Dimeta u skolu fudbala HITNO.

    • Kivi

      23:12 // 25. 2. 2018.

      A tebi je Brada roblem, pa hoces da vratis Bureta iz Grcke ( zadnjih 30 godina zivi tamo )Gavru koji je u Kuvajtu i Dimeta koji uziva u Kini ! Mnogo si promasio temu !!!! A izgleda da gore navedene bas mrzis !!!!!

    • jovanče micić

      09:52 // 26. 2. 2018.

      Zaista treba vratiti legende u klub,braća Stamenković i pomenuti su zaista legende kluba ali sunovrat omladinske škole počinje sa upravo pomenutom braćom jer su 2016. došli i iz privatnog kluba doveli devetoro dece koja su *ušla* i nastala je čistka dece 99. god. koja su zaista bila kvalitetna. Treba vratiti Acu Kuzmanovića koji je zaista dobro i vredno radio i poštovao prave vrednosti.

    • Brada

      13:50 // 26. 2. 2018.

      Kada sam i kog igraca i gde komentarisao, mozda sam neku sliku na fb ili instagramu lajkovao?

  • Dejan

    18:16 // 24. 2. 2018.

    Bruka i sramota za radnički. Borac pretposlednji na tabeli iz jednog udarca da gol. Priča o Evropi je nerealna i neostvarljiva jer radnički u narednim kolima igra sa klubovima protiv kojih realno nema šanse sa ovakvom igrom. Osim ako se po utakmici ne dosude po dva penala za radnički....jedino tako može da se bori za igru u Evropi.

  • Dejan

    00:59 // 25. 2. 2018.

    Ove sezone od Evrope neće biti ni E. Jedino uz penale i to za svaku utakvicu...

  • niš

    17:49 // 24. 2. 2018.

    Duša me boli kada vidim kakav je gol dao Arsić za Vojvodinu danas. Uopšte ne mogu da razumem odluku da se proda, bez obzira što je imao još polusezonu ugovora. Klub koji nešto treba da predstavlja, neku veličinu,ne prodaje najbolje igrače direktnim konkurentima za sitniš, već se stisne kako god zna da napravi finansijski bolji ugovor za najboljeg igrača da potpiše novi ugovor.

  • GoranČe

    06:35 // 25. 2. 2018.

    E moja Evropo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: