Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 20. 1. 2019.

| Sport

Valjevci spasili bod na "Čairu" u meču punom tenzija

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nais Valjevo
Sa 2 gola u poslednja 2 minuta Valjevo izvuklo remi; foto: Vanja Keser

Preokretima i tenzijama obilovao je meč na "Čairu" u kome su se nadmetala dva domaća predstavnika u Jadranskoj A2 ligi Valjevo i Nais. U poslednjim minutima meča gostujući vaterpolisti su sustigli rivale, pa im je pripao "slađi" bod, jer je krajnji rezultat ostao 9:9, a po izlasku iz bazena igrači dva tima su se i sukobili.

Sve se završilo "koškanjem" i verbalnim obračunom, koji je samo bio eskalacija onoga što se tokom čitavog meča dešavalo u i oko bazena. Naime, sa klupe gostiju neprestano su dolazile pridike na račun sudija, mada su oba tima bila poprilično jednako kažnjavana - Nišlije su "zaradile" 13 isključenja i jedan peterac, a gosti su 14 puta imali igrača manje i takođe imali jedan penal.

Svoju prvu prednost igrača više na meču Valjevci su iskoristili i poveli sa 1:0, a taj rezultat ostao je na snazi do kraja prve deonice, s obzirom na to da su u nju prilično loše ušli domaći. Početkom drugog dela delovalo je kao da će još jedan napad Naisa biti protraćen, ali je onda Aleksandar Mitrović znalački lobovao golmana rivala i izjednačio. Razmena golova, a onda realizovani peterac Matije Miloševića doneli su prvo vođstvo za Nišlije (3:2).

Tek tada tim sa "Čaira" dobio je podršku sa tribina na kakvu je navikao, pa je povisio na 4:2, ali su ih do poluvremena rivali sustigli. Nova brza razmena golova viđena je na startu drugog poluvremena, a onda su "proradili" Tihomir Živić i Nemanja Budurin za +2 domaćih. Prednost je sačuvana do početka poslednjeg dela, pa su se Nišlije očito opustile.

Na 2 minuta pre kraja gosti su uspeli da se približe rivalima na jedan gol zaostatka, a onda i izjednačili na 9:9. Tokom poslednjeg minuta vaterpolisti Naisa su se "spetljali", izgubili loptu, pa uspeli da se odbrane. Živić je sa zvucima sirene pokušao da ipak obezbedi trijumf svojoj ekipi, šutirajući ravno po vodi, ali je golman Valjeva ipak uspeo da odbrani.

Nais je već osigurao plasman u doigravanje, a sa koje pozicije će ući u njega biće odlučeno sledećeg vikenda, kada gostuje Kataru u Kotoru.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: