Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:22, 21. 6. 2021.

| Sport

Vanja Ilić novi igrač Radničkog

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
ilic
Ilić stiže kao predstavnik "mladosti" u spoju mladosti i iskustva; foto: FK Radnički

Radnički je nastavio da predstavlja pojačanja, a novi igrač Nišlija je 22- godišnji krilni napadač Vanja Ilić. On je ponikao u beogradskom Radu, a nastupao je i za Žarkovo.

Kako sa "Čaira" poručuju, uklapa se u strategiju stručnog štaba, da Radnički sledeće sezone ima tim koji će biti pravi spoj mladosti i iskustva.

Dobio sam veliku šansu došavši u klub kao što je Radnički i nadam se da ću je iskoristiti. Drago mi je što ću biti deo ove ekipe i nadam se da ću opravdati očekivanja trenera Nenada Lalatovića, kao i čelnika kluba. Cilj mi je da odradim pripreme na najvišem mogućem niovu, da se nametnem. Nenad Lalatović je poznat trener koji promoviše mlade igrače. Poznat mi je primer Lazara Ranđelovića ovde u Radničkom i verujem da ću i ja napredovati pod njegovom komandom. Ali to najviše zavisi od mene i od mog zalaganja - rekao je Ilić.

Na "Čairu" je prethodnih dana izuzetno radno, a podsećamo da su pre Ilića dres Radničkog tokom prošle sedmice zadužili Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović i Borko Duronjić.

Ugovor sa klubom produžio je Aleksandar Kovačević. Nenad Lalatović polako forimira sastav, koji će 26. juna otputovati na glavni deo priprema u Terme Čatež u Sloveniji.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Poznavalac fudbala

    14:34 // 23. 6. 2021.

    Ma braaavooo treneru sa A licencom. To me nesto podseti na slucaj Levandovskog kad su mu u Zvezdi rekli da nema talenta. Desetak godina kasnije naplatio im se sa nekoliko lakih komada. Dakle, ako trener koji za sebe tvrdi da poseduje A licencu za takvog igraca kaze da treba na zanat, i ne cudi me sto nam je fudbal gde jeste. Pozdrav.

  • Poznavalac fudbala

    19:34 // 22. 6. 2021.

    "@Cholak" Sto kazu mudri ljudi, Niti rod nit pomozi Bog... Gledam ga jos od kad je kao klinac pikao loptu po Duvanistu. Mali je opasan, ali OPASAN igrac. A o tome da li imam pojma ili nemam, mogli bi da polemisemo ali nema potrebe. I sto rece Nikola simic: "Zapamtite to ime..."

    • Trener A licenca

      02:10 // 23. 6. 2021.

      Bio sam mu trener.Njemu sam lično kazao da fudbal može rekreativno da igra a da se hvata nekog zanata od čega može da se živi pristojno.
      Nije fudbal njegova profesija.
      Tamo po Duvaništu uvek treba dobar moler,električar,keramičar.
      Fudbal je malo komplikovano zanimanje i nije za svakog.

  • Poznavalac fudbala

    10:26 // 22. 6. 2021.

    Samo jedno ime dovedite i zavrsicete posao: Petrovic Luka, Sindjilic. Igra po krilu, koristi obe noge, brz, dugacak korak, skolovan jos od petlica. Tacka.

    • ČOLAK

      17:00 // 22. 6. 2021.

      Ti pojma nemaš.Ili si mu tatko ili ujče pa ga hvališ.Neka si ostane kod golubara da ojača u Zonu.Mada Brzi Brod može da se otvori sa jedno 300 evra na ruke za potpis i plata "kad ima"skromno 15000din.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: