Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:11, 6. 10. 2019.

| Sport

Vaterpolisti Naisa deklasirali zagrebački Medveščak sa +9

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Nais Partizan 2019 Igor Lazić
Sledi još jedno domaćinstvo; foto: Vanja Keser

Potpuno sigurno, bez većih oscilacija u igri i veoma efikasno odigrali su niški vaterpolisti duel 3. kola Regionalne A2 lige, u kome su na bazenu "Čair" savladali zagebačku ekipu Medveščak sa 17:8. Naisu su ovo prvi bodovi ove sezone osvojeni kod kuće.

Jedini u redovima Zagrepčana koji će moći da se pohvali svojom partijom bio je Nikola Miljak, koji je postigao 6 golova i bio najefikasniji vaterpolista na meču. U niškom sastavu istakao se povratnik Uroš Vasić sa 4 pogotka, dok su po 3 postigli Matija Milošević i Radovan Latinović.

Nije publika na "Čairu" mnogo čekala da domaći povedu, pošto se to dogodilo već u prvom minutu. Usledilo je zatišje što se tiče golova, a nakon 5 minuta Nais je duplirao prednost, pa je prva deonica završena sa 2:0. Ona je ujedno bila i najneefikasnija, pošto se u nastavku samo jednom desilo da mreže miruju duže od 2 minuta.

Tokom prva dva minuta naredne četvrtine Nišlije su demonstrirale silu i stigle do 5:0. Manje od minuta bilo je potrebno Hrvatima da smanje zaostatak na 5:2, ali to niški tim nije uzdrmalo - nastavio je da igra podjednako opasno u napadu i poluvreme priveo kraju sa 7:3.

Sigurni su bili i po povratku u bazen, a i najvećim skepticima je bilo jasno da Medveščak nema šanse u završnici 3. deonice, kada je Latinović pogodio za 11:5, a odmah potom Tihomir Živić izveo kontru i postavio 12:5.

I u poslednjem kvartalu Nais je dao 5 golova, doduše i primio je 3, ali su 2 bili peterci.

Niški vaterpolisti su zadržali svoje mesto na sredini tabele, u grupi sa još 3 ekipe sa po 6 bodova. I u narednom kolu Nais će igrati na "Čairu", gde će dočekati lidera tabele, dosad neporaženi Solaris iz Šibenika. Prema sajtu Regionalne lige, ovaj meč igraće se u sredu, 9. oktobra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija

    10:33 // 6. 10. 2019.

    Svaka cast Momci.
    Samo tako nastavite.
    Bravooo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: