Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:05, 24. 1. 2013.

| Sport

Vaterpolisti Naisa očekuju pobedu nad Tentom

Autor:Milena PavlovićIzvor:Južne vesti
490x370-vaterpolo.jpg

Vaterpolisti Naisa dočekaće ekipu Tenta u 7. kolu Prve B lige Srbije.

Meč koji će biti odigran na bazenu Čair zakazan je za subotu, 26. januar sa početkom od 20h.

Nišlije su odlično započele prvenstvo i posle 6 kola ostale jedina ekipa bez poraza. U prošlom kolu izabranici Marka Blagojevića ubedljivo su savladali poslednjeplasiranu ekipu Proletera u gostima rezultatom 20:6, dok je Tent u Obrenovcu bio bolji od Partizana 2 rezultatom 12:8.

Trener Naisa Marko Blagojević očekuje težač meč, ali i veruje u dobru igru i još jednu pobedu za sada najuspešnijeg tima na tabeli.

- Utakmica protiv Proletera bila je uvertira za ovaj meč protiv Tenta. Forma ekipe Tenta je u uzlaznoj putanji. To je sastav koji je dugi niz godina igrao Superligu. U poređenju sa prošlom godinom, oni su se pojačali sa par igrača. Njihova najzvučnija imena, odnosno momci koji bi mogli da predstavljaju problem u ostvarenju našeg cilja jesu centar Inđić i golman Ćalasan - istakao je trener niškog tima.

Blagojević ipak zna kako da njegova ekipa zabeleži novi trijumf.

- Spremamo se i taktički kako da prevaziđemo probleme koje oni mogu da nam stvore u bazenu. Neki igrači se žale na neke sitnije povrede, međutim, zbog značaja utakmice moraćemo sve to da prevaziđemo. Vaterpolisti će morati da odrade utakmicu kao da su najzdraviji. Cilj nam je da ovde na domaćem terenu uzmemo 3 boda - istakao je Marko Blagojević.

 

Nais se sa 5 pobeda i 1 remijem i 16 bodova nalazi na vodećoj poziciji, dok je Tent sa 4 pobede, jednom nerešenom utakmicom i 1 porazom na 3. mestu.

Kapiten Naisa Nemanja Šilj nada se nastavku dobre igre svog tima i očekuje pravi spektakl na bazenu.

- Kao i prošle godine, u ekipi vlada sloga i drugarstvo, samo smo sada pojačani novim igračima, Bodražićem, Čavićem, Manićem i Baltićem. Momci su se super uklopili u ekipu. Veoma je bitno da smo kao tim složni, treniramo jako, vežbamo, družimo se van terena, zato i pravimo ove uspehe koje smo napravili do sada. Nadam se da ćemo nastaviti istim ritmom. Što se tiče utakmice sa Tentom, Tent je iskusnija ekipa od nas, ali nećemo se predavati, ići ćemo do kraja. Na kraju će rezultat pokazati koja je bolja ekipa. Nadam se dobroj igri ekipe Naisa, dobroj igri ekipe Tenta. Nadam se da će biti pravi spektakl na bazenu - izjavio je kapiten ekipe Naisa.

Nakon odličnog prikazanog prvog dela prvenstva, VK Nais želi da uđe u Prvu A ligu Srbije.

- Mi smo odradili prvih 6 utakmica. Veći broj utakmica odradili smo na gostujućem terenu. U poređenju sa prošlom sezonom, ovu smo otvorili kako treba, osvojili 16 od 18 bodova što je svakako za pohvalu. Naše dalje ambicije jesu da se borimo i stremimo ka tome da prvenstveno uđemo u taj baraž sa superligašima, a posle kako bude - kaže Blagojević.

Predsednik vaterpolo kluba Nais Oliver Mitić izjavio je da klub svakako ima ambicije da uđe u Prvu A ligu Srbije, ali i da im pre ulaska predstoji jedan težak period.

Za sve ljubitelje vaterpola ulaz će biti besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Johny

    17:04 // 24. 1. 2013.

    ovo je sigurno bitnija vest od Konstantina?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: