Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:58, 5. 4. 2013.

| Sport

Vaterpolisti Naisa se spremaju za baraž

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
VK-Nais-ekipa
Ekipa Vaterpolo kluba Nais; foto: facebook.com/VaterpoloKlubNais?ref=ts&fref=ts

U sredu, 10. aprila vaterpolisti Naisa gostuju Singidunumu u prvom meču baraža za Prvu A ligu. Deo priprema za baraž Nišlije su obavile u Bugarskoj, a čeka ih sparingovanje sa Kuvajtom.

Prvak Prve B lige za ovu sezonu je Vaterpolo klub Nais koji ima priliku da obezbedi ulazak u Prvu A ligu. Mladi vaterpolisti, predvođeni mladim stručnjakom Markom Blagojevićem, svojim radom i odličnim rezultatima došli su na korak do elite.

- Moram biti zadovoljan jer smo od 42 boda osvojili 37. Imamo samo jednog iskusnijeg igrača, sve ostalo su klinci koji su mnogo napredovali tokom sezone. Zadovoljan sam jer je ekipa kolektivno napredovala - rekao je Marko Blagojević, trener Nišlija.

ekipa vaterpolo Ekipa Vaterpolo kluba Nais; foto: facebook.com/VaterpoloKlubNais?ref=ts&fref=ts

Odigrali su 14 utakmica, zabeležili 12 pobeda, jedan remi i jedan poraz. U borbi za ulazak u Prvu A ligu Nais će se susresti sa ekipom Singidunuma, sedmom ekipom iz Prve A lige.

- Sparingovali smo sa njima. Realno je da se nadamo da ćemo ući u Prvu A ligu. Ne dolazi u obzir da sumnjamo u svoje mogućnosti. Idemo u Beograd da dobijemo prvi meč, pa da u Nišu odlučimo o ulasku u Superligu - dodao je Blagojević.

Prvi meč baraža je 10. aprila u Beogradu, revanš 14. aprila u Nišu. Eventualna majstorica igrala bi se 20. aprila u Beogradu. Deo priprema za baraž Nišlije su uradile u Bugarskoj, a sada slede mečevi sa Kuvajtom.

- Sparingovali smo sa reprezentacijom Bugarske u Sofiji. Oni se spremaju za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Odigrali smo 4 meča, koja su nam dobrodošla. Sada su tu vaterpolisti iz Kuvajta, to su nam mini-pripreme - istakao je Blagojević.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Majkara

    12:11 // 7. 4. 2013.

    Puno srece u barazu svojim sportskim prijateljuma!!najzdraviji kolektiv u gradu!mladi igraci,mlad trener,dobra uprava!bravo!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: