Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:17, 19. 1. 2017.

| Sport

Vaterpolisti Naisa žele da se revanširaju Valjevu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
nais
"Moramo da obratimo pažnju na jeftine golove" ; foto: Vanja Keser

Tesna eliminacija u Kupu od strane Valjeva daje dodatni motiv vaterpolistima niškog Naisa koji će pokušati da im se revanširaju u subotu, 21. januara od 18 sati u Valjevu.

VK Nais je 6. u konkurenciji od 8 ekipa, ipak, niški vaterpolisti nalaze se u uzlaznoj formi što je potvrdio trijumf u poslednjem prvenstvenom meču protiv lidera Banjice. Zbog domaćeg terena, ulogu blagog favorita Nišlije prepuštaju Valjevčanima.

Rackov i Matović su igrači na koje u njihovom timu treba obratiti pažnju. Mi u utakmicu ulazimo oslabljeni za Pavičića. Bitna nam je disciplina u igri, da zaustavimo njihove kontre. Ključ naše igre je u odbrani koju je pojačao povratnik Dragan Milošević - kaže trener Naisa Predrag Kikinđanin.

Vaterpolisti iz Valjeva su Nišlije izbacili iz kupa u veoma neizvesnoj utakmici čiji je konačan ishod rešen petercima. Ono što predstavlja problem je što će se igrati u bazenu koji se nalazi u balon sali, što se razlikuje u odnosu na uobičajene uslove.

Tamo je specifična atmosfera, mnogo je nezgodno igračima, posebno golmanima jer spektar svetla nije tako dobar, neke niske lopte teško golmani hvataju. Dosta smo se spremali, neki segmenti u napadu treba da se poboljšaju, ali mi više treba da baziramo igru na odbrani - priča kapiten Nemanja Šilj.

Pauza od 3 nedelje u takmičenju Prve A lige nije pogodovala vaterpolistima, ali Nišlije su taj period iskoristile i odigrale kontrolnu utakmicu protiv ekipe Stari Grad.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: