Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:32, 27. 11. 2010.

| Sport

Vaterpolisti Niša ostvarili prvu pobedu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Vaterpolisti Niša

NIŠ – U petom kolu Kupa Srbije vaterpolisti Niša savladali su Singidunum rezultatom 8:6 (0:3, 4:0, 2:2, 2:1). Ovo je prva pobeda niških vaterpolista ove sezone u Kupu.

Ekipa Singidunuma je bolje počela meč, pa su završili prvu četvrtinu sa vođstvom od 3:0. U drugoj četvrtini Niš je napravio preokret zahvaljujući najviše Vuku Vuksanoviću koji je postigao 3 gola od 4 koliko je Niš postigao u tom delu igre.

U trećoj četvrtini bila je izjednačena borba, a na početku poslednjeg perioda igre Singidunum je izjednačio na 6:6. Igrač Niša Vuk Vuksanović je isključen zbog udaranja protivničkog igrača iznad vode, ali Singidunum nije ikoristio igrača više. Golom Dragana Miloševića Niš je poveo, a konačan rezultat je postavio Miljan Milić minut i po pre kraja.

- Ova pobeda nam mnogo znači, najzad smo probili led. Igrači su shvatili da moraju da se bore jer kada krene prvenstvo, moraju da igraju bolje. Tada će se u tim vratiti i povređeni Pavle Stojković, pa će biti lakše – rekao je Predrag Kikinđanin, trener Niša.

Najefikasniji u ekipi Niša bio je Vuk Vuksanović sa četiri gola, dok su po dva gola dali Miljan Milić i Dragan Milošević. U timu Singidunuma 2 gola je postigao Nemanja Morača, a po jedan Miloš Milanović, Aleksandar Bašica, Edi Alijagić i Luka Šećerović.

U drugom meču B grupe Vojvodina je pobedila Crvenu zvezdu vet sa 7:6. Nakon pet kola Vojvodina ima maksimalnih 15 bodova, druga je Zvezda sa 9, dok Singidunum i Niš imaju po 3 boda.

U poslednjem kolu Kupa Niš gostuje Crvenoj zvezdi vet, dok će Singidunum ugostiti Vojvodinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: