Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:17, 17. 10. 2021.

| Sport

Vaterpolisti Partizana ubedljivo savladali Nais

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Nais-Partizan-vaterpolo-maj-2019-9-foto-Juzne-vesti-Vanja-Keser.
Treći poraz ekipe iz Niša; Ilustracija; foto: Arhiva JV

Vaterpolisti Naisa doživeli su i treći poraz pošto nisu uspeli u Beogradu da pruže jači otpor Partizanu koji je slavio rezultatom 19:4 (4:1, 5:1, 5:1, 5:1). Tim iz Niša nalazi se na poslednjem mestu tabele zbog najlošije gol razlike, a bez bodova su i timovi Zemuna i Proletera.

Izuzetno težak raspored u prva tri kola i dueli sa najjačim timovima u Srbiji su iza niškog tima.

U ovom posledjem susretu su od početka susreta na Banjici izabranici trenera Korolije krenuli silovito protiv mladih igrača Naisa. Za razliku od gostovanja Novom Beogradu, ovoga puta je tim iz Niša uspevao da se u svakoj četvrtini upiše na semafor.

Partizan na ovom susretu nije mogao da računa na Milana Aleksića, ali to crno-beli tim nije sprečilo da već do poluvremena stekne prednost od 9:2. Pokazao je tim iz Niša veliku agresivnost s obzirom na to da su imali 14 isključenja, što je u mnogome olakšalo Partizanu realizaciju napada sa igračem više. U drugom delu domaća ekipa postigla je još 10 golova, pa je tako upisala i drugi trijumf u sezoni.

Realnu šansu za prve bodove Nais će imati narednog vikenda na bazenu ”Čair” kada će u okviru 4. kola gostovati ekipa Valisa koja je za sada ostvarila po jednu pobedu, remi i poraz.

Vaterpolo Superliga 3. koli: Partizan – Nais 19:4 (4:1, 5:1, 5:1, 5:1) 

Bazen: Banjica; 

Isključenja: Partizan 9; Nais 14; 

PARTIZAN: Rističević, Vuković 2, Barać 3, Vićković, Gak. Jakšić 2, Boven 2, Nešić 1, Vico 1, Radojević 3, Andrin 3, Mitrović, Bulajić, Kojić 2;

NAIS: I. Lazić, D. Lazić, Pošmuga, Vulović, Đorđević 2, Vujović, Barbarez 1, Kovačević 1, Kujović, Milojković, Pogi, Berbeljuk, V.Tomić, O. Tomić. Trener: Živić.
 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: