Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:41, 26. 4. 2010.

| Sport

Vaterpolisti na majstoricu sa Beogradom

Autor:S.S.Izvor:Južne vesti
ilustracija; foto: metro-portal.hr

Vaterpolisti Niša savladali su u revanšu ekipu Beograda sa 9:7 (2:2, 2:2, 2:2, 3:1) i igraće u utorak, 25. aprila sa Beogradom majstoricu za treće mesto u prvenstvu Srbije.

Tokom čitavog meča vodjena je izjednačena borba. Ni jedna od ekipa nije uspela da se rezultatski odlepi. Gosti su imali inicijativu, bili nekoliko puta u vodjstvu, domaći su stizali njihovu prednost, pa se u poslednji period igre ušlo sa nerešenim rezultatom (6:6).

- Odigrali smo dobro i motivisano. Zasluženo smo i pored velikog pritiska, zbog domaćeg terena dobili. Posebno smo pribrano odigrali u poslednjoij četvrtini i zasluženo slavili. U trećoj utakmici pod pritiskom će biti Igrači Beograda, jer se igra na njihovom terenu. Pobediće ekipa koja nametne svoj stil igre - rekao je šef stručnog štaba Niša, Predrag Kikindjanin.

Sa dva pogotka nikolića Niš je polovinom poslednjeg perioda igre stekao nedostižnih 8:6. domaći su iskusnom igrom do kraja meča održali ovu prednost.

Najbolji na utakmici bio je igrač domaćih Balša Nikolić, strelac pet pogodaka, dok su po dva gola za domaću ekipu postigli Nenad Bosančić i Srđan Barba.

Za Beolgrad po dva gola postigli su Vedran Ćirković i Vojislav Vejzagić, dok sus se u strelce po jednom upisali Marko Rusov, Relja Zambelić i Marko Matović.

Treća utakmica igra se u utorak 25. aprila na bazenu Tašmajdan u Beogradu, od 18.30 časova.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: