Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Vaterpolo klub Nais

  • vk nais

    Vaterpolisti Naisa večeras protiv Novog Beograda započinju takmičenje u Superligi

    Sa dosta izmenjenim sastavom koji ove sezone pretežno čine mladi igrči, vaterpolisti Naisa večeras od 19 sati započeće takmičenje u Superligi protiv ekipe Novog Beograda. Niški tim u prestonicu putuje kao totalni autsajder, s obzirom da se ekipa sa Novog Beograda tokom letnje pauze dodatno pojačala.

    detaljnije
  • igor lazic, vk nais, nis, 21 septembar 2019, foto jv vanja keser

    Određen žreb za vaterpolo Superligu - Nais na startu prvenstva gostuje Novom Beogradu

    Najteži mogući zadatak već u 1. kolu Superlige imaće vaterpolisti Naisa, koji će 6. oktobra, za kada je zakazan start nove sezone, gostovati učesniku Lige šampiona Novom Beogradu.

    detaljnije
  • vaterpolo lopta

    Vaterpolisti Naisa sa novim trenerom kreću sa priprema za sezonu

    Možda i najjaču ligu u Evropi imaće srpska vaterpolo Superliga u predstojećoj sezoni. Jedini predstavnik juga u njoj VK Nais počeo je sa pripremama za sezonu koja sledi sa novim trenerom Tihomirom Živićem, koji iz bazena preuzima kormilo niškog tima.

    (5) detaljnije
  • 1629297103759

    Sava Ranđelović: Žao mi je što sam bio jedini predstavnik Niša na Olimpijadi

    Nakon što se po završetku Olimpijskih igara sa zlatnom medaljom vratio u svoj rodni grad, vaterpolista Sava Ranđelović sastao se danas u Gradskoj kući sa gradonačelnicom Niša gde je srpski reprezentativac istakao da su potrebni finansijski uslovi da bi niški Vaterpolo klub bio respektabilan i parirao velikim klubovima. Gradonačelnica Niša kaže da ovogodišnje smanjenje novca iz budžeta za sport ne znači da ga naredne godine neće povećati.

    (14) detaljnije
  • Krstić-i-Ranđelović---VK-Nais

    Sava Ranđelović opet olimpijski šampion, a njegov VK Nais u borbi da preživi

    Srbija je juče odbranila titulu olimpijskog pobednika u vaterpolu, a član reprezentacije je i Sava Ranđelović koji je svoje prve vaterpolo zaveslaje napravio u VK Nais. I pored činjenice da je niški klub iznedrio igrača koji je sa reprezentacijom osvojio 15 medalja, poslednjih meseci taj isti klub nalazi se u grčevitoj borbi da preživi. Po rečima ljudi iz VK Nais, u novoj sezoni će igrati momci sa 16, 17 godina, jer para za iskusnije igrače nema.

    (14) detaljnije
  • vaterpolo klub nais

    Kraj sezone za vaterpoliste Naisa, Radnički ih zaustavio u četvrtfinalu

    Vaterpolisti Naisa poraženi su i u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Superlige Srbije, pošto je Radnički nakon pobede u Nišu slavio i u domaćem bazenu u Kragujevcu sa 17:4. Radnički nakon ove pobede ide u polufinale, dok je sezona za Nais okončana.

    detaljnije
  • Igor Lazić vaterpolo Nais

    Nais drugi meč četvrtfinala plej-ofa igra u Kragujevcu

    Vaterpolisti Naisa posle poraza u svom bazenu u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Superlige Srbije, u sredu 5. maja igraju drugi meč protiv Radničkog u Kragujevcu. Kragujevčani su jednom nogom u polufinalu, pošto su prvi duel dobili rezultatom 18:6.

    detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Radnički "potopio" Nais na "Čairu"

    Vaterpolisti niškog Naisa poraženi su u prvoj utakmici plej-ofa Superlige od kragujevačkog Radničkog u Nišu rezultatom 18:6. Ovim trijumfom vaterpolisti Radničkog napravili su veliki korak ka plasmanu u polufinale.

    (1) detaljnije
  • Nais Partizan 2019 Igor Lazić

    Nais dočekuje Radnički u prvoj utakmici plej-ofa

    Vaterpolisti Naisa ugostiće u sredu, 28. aprila, kragujevački Radnički u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa vaterpolo Superlige Srbije. Lider na tabeli iz Kragujevca veliki je favorit u ovom dvomeču, ali će Nišlije dati sve od sebe kako bi pomrsile račune favoritu za titulu.

    (3) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Vaterpolisti Naisa izgubili od Vojvodine u Čairu

    Vaterpolisti Naisa porazom su završili regularni deo takmičenja u Superligi Srbije. Nišlije su na svom terenu u 18. kolu izgubile od novosadske Vojvodine sa 8:3. I pre ovog meča Nais je sa osme pozicije obezbedio plej-of i duel sa Radničkim, dok će Vojvodina u doigravanje sa pozicije pet.

    (1) detaljnije
  • nais

    Vaterpolisti Naisa u poslednjem kolu pre plej-ofa dočekuju Vojvodinu

    Vaterpolisti Naisa dočekaće u subotu, 24. aprila, novosadsku Vojvodinu u poslednjem 18. kolu regularnog dela Superlige Srbije. Nišlije u ovaj meč ulaze bez rezultatskog pritiska, pošto se već zna da u plej-of idu sa osme pozicije i da će im rival u doigravanju biti kragujevački Radnički.

    (5) detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Nais poražen od Radničkog u Kragujevcu

    Vaterpolisti niškog Naisa poraženi su od ekipe Radničkog u Kragujevcu sa 11:4, u susretu 17. kola Superlige Srbije. Ovim porazom niški klub je ostao na 11 osvojenih bodova i nalazi se na 8. mestu, dok je Radnički overio prvu poziciju na tabeli u ligaškom delu takmičenja. Ova dva tima sastaće se i u četvrtfinalu plej-ofa.

    (4) detaljnije
  • Železničar rukomet Marko Milosavljević

    Pojedini klubovi u Nišu na respiratoru - novca iz Grada nema skoro 3 meseca, nema ni Komisije za sport

    “Spremite pare odmah, donesite premije” - vikao je golman Radničkog Borivoje Ristić nekom u loži posle remija sa Čukaričkim u prošlom kolu Superlige. Posle je rekao da nije govorio upravi i da su plate redovne, ali pare traže drugi sportisti i klubovi u Nišu. Kako kažu oni koji su smeli da govore za medije, u ovoj godini od grada nisu dobili ni dinar, jer njihovi programi za sufinansiranje još nisu ni razmatrani. Nema Komisije koja se time bavi, a kada će i kako ovaj problem biti rešen, još nije poznato.

    (10) detaljnije
  • vaterpolo Nais Stari Grad

    Vaterpolisti Naisa bolji od "fenjeraša"

    Treću pobedu u Superligi vaterpolisti Naisa iz Niša ostvarili su u 12. kolu elitnog takmičenja pošto su u Beogradu savladali ekipu Banjice rezultatom 9:8 (3:1, 1:1, 3:3, 2:3). Sa 11 bodova niški tim zauzima sedmu poziciju.

    (1) detaljnije
  • Igor Lazić vaterpolo Nais

    Vaterpolisti Naisa ubedljivo izgubili od Radničkog

    U odloženom meču osmog kola Superlige vaterpolisti Naisa iz Niša poraženi su na svom bazenu od Radničkog iz Kragujevca 18:7 (4:0, 4:3, 4:2, 5:2). Nišlijama je ovo peti poraz u sezoni.

    (4) detaljnije
  • Vaterpolo Vaterpolo klub Nais

    Vaterpolisti Naisa ispustili plasman na završnicu Kupa Srbije

    Porazom od Partizana rezultatom 12:10 nakon peteraca u četvrtfinalu, vaterpolisti Naisa iz Niša nisu uspeli da obezbede mesto u polufinalu Kupa Srbije. Nišlije su u finišu poslednje četvrtine imali prednost od 8:6, ali je Partizan uspeo da izjednači i potom slavi nakon peteraca.

    (3) detaljnije
  • Vaterpolo Nais Vojvodina

    Vaterpolisti Naisa protiv Partizana za završnicu Kupa Srbije

    Priliku da se treći put u svojoj istoriji plasiraju u polufinale Kupa vaterpolisti Naisa imaju u subotu, 12. decembra kada na svom bazenu "Čair" dočekuju beogradski Partizan. Iako su niški vaterpolisti imali veliku pauzu zbog inficiranih igrača i nemaju dovoljno treninga pošto im je ukinut večernji termin, trener Naisa Miloš Saković očekuje da njegova motivisana ekipa pruži maksimum i prvi put pobedi Partizan u svojoj istoriji.

    (2) detaljnije
  • Šilj Milošević bazen Čair Nais

    Bazen u Nišu za građanstvo otvoren do večernjih sati, a sportistima uveče zabranjen

    Naredba gradskog Štaba da se sportski objekti zatvore do 17:30 ostavila je igrače Vaterpolo kluba Nais , učesnika Superlige i četvrtfinaliste Kupa Srbije, bez večernjih termina za treninge i utakmice. Taj problem koji samo niške vaterpoliste ostavlja sa jedinim i to jutarnjim terminom, dok je bazen otvoren za građanstvo do 17:30, kao odborničku inicijativu na sednici Skupštine Niša izneo je odbornik Ruske stranke Milan Krstić. On je apelovao da gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, kao komandant Štaba, ne ograničava rad sportskih kolektiva u gradu.

    (9) detaljnije
  • Igor Lazić vaterpolo Nais

    Vaterpolo klub Nais u Kupu Srbije dočekuje Partizan

    U četvrtfinalu Kupa Srbije vaterpolisti Naisa iz Niša ugostiće beogradski Partizan, odlučeno je žrebom koji je održan u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije u Beogradu. Meč je na programu 12. decembra.

    (4) detaljnije
  • Vaterpolo Vaterpolo klub Nais

    Vaterpolisti Naisa u četvrtfinalu Kupa

    Pobedom od 10:4 (3:1, 3:0, 2:2, 2:1) nad Valjevom u gostima vaterpolisti Naisa iz Niša obezbedili su mesto u četvrtfinalu Kupa Srbije. Mečevi četvrtfinala bi trebalo da budu 12. decembra.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: