Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Vaterpolo klub Nais

  • odbojka, nis, foto jelena misic

    Sportski vikend u Nišu: pobede odbojkaša i košarkaša, remi Radničkog i nada Naise

    Iza niških sportskih kolektiva nije mnogo uspešan vikend - jedino su trijufm zabeležili odbojkaši Niša u Superligi, kao i košarkaši Konstantina, Niša, Marinosa i Ratnika u Prvoj muškoj regionalnoj ligi istok. Fudbaleri Radničkog upisali su remi sa Spartakom iz Subotice, a priliku da popravi skor imaju rukometašice Naise koje od 18 sati igraju sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

    (1) detaljnije
  • Vaterpolo klub Nais

    Sportski vikend: Nais završio sezonu na Jadranu, OK Niš i Student grabe ka vrhu

    Sa četiri trijumfa i sedam poraza Vaterpolo klub Nais iz Niša završio je kao osmi u Jadranskoj A1 ligi, sada se okreće borbi za opstanak u Superligi. Odbojkaši Niša su se pobedom nad poslednjeplasiranim Borcem popeli na drugu poziciju Prve lige, a trijumfovale su i košarkašice Studenta koje su bile bolje od drugoplasiranog Proletera i time načinile korak ka mestu koje vodi u elitni rang. Rukometaši Železničara poraženi su u Vlasotincu u Super B ligi.

    detaljnije
  • vaterpolo lopta

    Niški vaterpolisti kritikuju Sotirovski i pozivaju je da se pridruži molbi Vučiću

    Nakon izjave gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski da je ona neko koga optužuju za propast niškog sporta i nosi se sa tim, Vaterpolo klub Nais joj je poslao otvoreno pismo u kom je poziva da se javno priključi molbi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kom se apeluje da stane u odbranu sporta u Nišu i pomogne koliko je to u njegovoj moći. Saopštenje kluba je, kako pišu, pokušaj odbrane dostojanstva i ponosa kako sportskih klubova, tako i svih onih pojedinaca koji su gradili i grade sportsku istoriju Niša, ponosnog grada na jugu Srbije.

    (14) detaljnije
  • Vaterpolo Nais Vojvodina

    Poraz vaterpolista Naisa u Šapcu, sledi borba za plasman od 7. do 10. mesta

    Nakon prve pobede u sezoni nad Vukovima ostvarene u prošle nedelje, vaterposlisti Naisa nisu mogli da u 9. kolu Superlige prirede izneađenje i savladaju favorizovani Šabac, koji je na kraju slavio sa ubedljivih 22:9 (7:3, 8:3, 4:2, 3:2).

    (1) detaljnije
  • Vaterpolo klub Nais

    Pobeda i dva poraza niških vaterpolista na jadranskom turniru, u utorak sa Zvezdom

    Na drugom turniru regionalne A1 lige u vaterpolu koji je održan u Budvi, niški Nais je pobedio Kataro iz Kotora rezultatom 8:6, ali je izgubio od domaće Budve i KPK-a iz Koručule. Nišlije su pretposlednje na tabeli nakon dva turnira.

    (1) detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Nais protiv "fenjeraša" juri prvu pobedu

    U petom kolu Superlige vaterpolisti Naisa iz Niša dočekuju u subotu, 12. novembra na bazenu "Čair" ekipu Proletera iz Zrenjanina. Nišlije su dosad osvojile samo jedan bod, dok gosti iz Banata imaju sva četiri poraza.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Nais na ”Čairu” protiv vicešampiona Evrope

    Vaterpolisti Naisa večeras od 20 sati u bazenu ”Čair” imaće najteži mogući zadatak, pošto će im protivnik u 3. kolu Superlige biti Novi Beograd, jedan od najskupljih timova i aktuelni vicešampion Evrope.

    detaljnije
  • Vaterpolo Nais Vojvodina

    Partizan prejak za vaterpoliste Naisa

    Nisu uspeli vaterpolisti "Naisa" da prirede iznenađenje u 2. kolu Suprlige, pošto je "Partizan" na Banjici slavio sa 15:7 (2:0, 3:2, 5:1, 5:4). Ekipa iz Niša trenutno se nalazi na deobi 7. mesta na tabeli sa bodom osvojenim na otvaranju šampionata protiv "Vojvodine" na ”Čairu”.

    detaljnije
  • vaterpolo

    Vaterpolisti Naisa protiv Partizana nastavljaju takmičenje u Superligi

    Nakon remija sa Vojvodinom u Nišu na startu nove superligaške sezone vaterpolisti Naisa iz Niša igraju u sredu, 19. oktobra u Beogradu protiv Partizana. Crno-beli su u prvom kolu izgubili od kragujevačkog Radničkog, ali to ne znači da Nišlije čeka lak zadatak.

    detaljnije
  • igor lazic, vk nais, nis, 21 septembar 2019, foto jv vanja keser

    Niš za vikend domaćin vaterpolo turnira u regionalnoj ligi

    Nišlije, Valjevci i Novobeograđani nadmetaće se u petak, subotu i nedelju u "B" grupi Regionalne A1 lige u vaterpolu na bazenu "Čair" u Nišu. Domaći Nais ugostiće Valis iz Valjeva i Vukove iz Beograda na prvom turniru nove sezone u Jadranskoj ligi.

    (1) detaljnije
  • vaterpolo Nais Stari Grad

    Vaterpolo klub Nais ipak u Superligi

    Odustajanjem Vaterpolo kluba "Valjevo", zbog finansijskih problema, stvorilo se slobodno mesto u elitnom rangu, Vaterpolo savez Srbije ponudio je niškom "Naisu" što su članovi Uprave oberučke prihvatili. Nišlije, koje su se prošle sezone borile u baražu sa "Valjevom" za opstanak u Superligi i izgubile, u novoj sezoni opet su među najboljim srpskim klubovima.

    (4) detaljnije
  • Sava Ranđelović

    Nišlija kao kapiten predvodi vaterpolo reprezentaciju na Evropskom prvenstvu

    Jedan od najiskusnijih u timu Dejana Savića, osvajač dva olimpijska zlata, Svetskog i Evropskog prvenstva, Svetske lige i Svetskog kupa, Mediteranskih igara i Univerzijade predvodiće vaterpolo reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Splitu. To je Sava Ranđelović, rođen pre 29 godina u Nišu, odrastao u Doljevcu. On veruje da je podmlađeni A tim Srbije spreman za svoj deveti šampionat Starog kontinenta.

    (2) detaljnije
  • Igor Lazić vaterpolo Nais

    Vaterpolisti Naisa porazom u Valjevu ispali iz Superlige

    Ni u drugoj utakmici baraža za opstanak u Superligi vaterpolisti "Naisa" nisu uspeli da pobede ekipu "Valjeva", koja je na svom bazenu slavila rezultatom 10:6 (5:1, 2:2, 0:1, 3:2) i tako poslala vaterpoliste iz Niša u Prvu ligu.

    (3) detaljnije
  • Bazen Čair vaterpolo Nais

    Poraz vaterpolista Naisa u prvoj utakmici baraža za opstanak u Superligi

    Porazom od ekipe "Valjeva" na bazenu "Čair" rezulatom 12:10 (4:2, 2:2, 4:4, 2:2) vaterpolisti Naisa umanjili su svoje šanse za opstanak u Superligi, pa će im u drugoj utakmici baraža, koja će biti odigrana u subotu u Valjevu, biti neophodna pobeda kako bi izborili majstoricu.

    (3) detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Vaterpolisti Naisa u prvom meču baraža za opstanak u Superligi dočekuju Valjevo

    Ovogodišnji nastup u Superligi vaterpolisti "Naisa" završili su na 9. mestu tabele, a da bi se i naredne sezone našli u društvu najboljih vaterpolo timova, moraće da u baražu na dve pobede budu bolji od ekipe "Valjeva". Prvi susret igra se večeras od 20 sati na bazenu ”Čair”, a ulaz će biti slobodan.

    detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Poraz Naisa u Valjevu, sledi baraž za opstanak u Superligi

    Nisu uspeli vaterpolisti "Naisa" da dođu do pobede na gostovanju protiv ekipe "Valisa" koja je na kraju utakmice poslednjeg kola slavila sa 8:4 (2:1, 2:1, 2:1, 2:1). Tim iz Niša zauzeo je 9. mesto u Superligi, pa će morati da igra baraž za opstanak kako bi i naredne godine bili članovi elite.

    (2) detaljnije
  • Vaterpolo Nais Vojvodina

    Vaterpolisti Naisa sa dve pobede i remijem završili nastup u Regionalnoj ligi

    Na bazenu ”Čair” prethodnog vikenda odigran je treći turnir Regionalne A1 lige, a ekipa ”Naisa” upisala je pobede nad ekipama ”Poška” i ”Zemuna”, dok je meč sa ekipom ”Zadra” završen nerešenim rezultatom. Tim iz Niša ovogodišnje nadmetanje u regionalnom takmičenju završio je na 8. mestu sa 12 osvojenih bodova.

    (1) detaljnije
  • Vaterpolo Nais Vojvodina

    Niš domaćin trećeg vaterpolo turnira Regionalne lige

    Vaterpolisti Naisa od danas do nedelje na bazenu ”Čair” biće domaćini poslednjeg turnira Regionalne A1 lige. Upravo će ekipa iz Niša i otvoriti turnir večeras od 17 sati, a prvi protivnik će im biti ekipa Poška iz Splita.

    (1) detaljnije
  • vaterpolo Nais Stari Grad

    Vaterpolisti Naisa korak bliže opstanku

    Pobedom 10:9 nad ekipom Zemuna na bazenu na Novom Beogradu u pretposlednjem kolu Superlige vaterpolisti Naisa iz Niša obezbedili su devetu poziciju koja vodi u doigravanje za opstanak u eliti. Pobedom u poslednjem kolu protiv Valisa u Valjevu Nišlije mogu i do osme pozicije, opstanka i igranja u plej-ofu.

    (5) detaljnije
KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: