Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:40, 8. 7. 2018.

| Sport

Večeras kik-boks revija i prodaja dresova za pomoć novinaru

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Dresovi aukcija
Po drugi put građani će moći da nabave vredne dresove i budu humani; foto: JV/M.J.

Ukoliko ne bude padala kiša, amfiteatar na keju Nišave večeras, 8. jula, ugostiće brojne ljubitelje sporta, s obzirom na to da će se od 20 sati održati revija kik-boksa i humanitarna prodaja dresova za pomoć mladom niškom novinaru Aleksandru Nikoliću.

Dvodnevna pauza na Svetskom prvenstvu nije ostavila bez sadržaja amfiteatar, pošto će svoja umeća u kik-boksu tu prikazati borci iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Bugarske.

U isto vreme i na istom mestu, građani će moći da kupe i dresove proslavljenih srpskih sportista, među kojima i one koji su nosili odbojkaš Ivan Miljković i fudbaler Aleksandar Mitrović.

Kako sportski rekviziti ne prestaju da pristižu, tokom poslednjih dana ponuda se uvećala za dres koji je rukometni trener Veselin Vujović dobio kada je potpisao ugovor sa niškim Želeničarom, zatim onaj koji je legenda bivše Jugoslavije Dragan Pantelić nosio tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Španiji, kao i dres Francuske slavnog rukometaša Nikola Karabatića, rođenog Nišlije.

Sav novac otići će za lečenje mladog niškog novinara Aleksandra Nikolića, koji je nedavno oboleo od mijeloidne leukemije. Transplatacija matičnih ćelija mu može pomoći, procenat uspešnosti ove intervencije u inostranstvu je veliki, ali je Aleksandru za to potrebna finansijska pomoć.

Osim ove aukcije, svi koji žele mogu pomoći i slanjem SMS-a sa sadržajem 499 na 3030, a novac se može uplatiti i na račune Fondacije “Budi human”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: