Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:47, 11. 3. 2013.

| Sport

"Veliki korak ka opstanku"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki-nis-posle-pobede-u-kragujevcu.jpg
Fudbaleri Radničkog posle pobede u Kragujevcu; foto: Bratislav Stevanović

Trener Radničkog iz Niša Saša Mrkić kaže posle pobede u Kragujevcu da su njegovi fudbaleri odigrali kao tim i da je ovaj trijumf najbolja uvertira za meč sa Zvezdom.

Golom Petra Škuletića u 34. minutu niški Radnički je slavio nad imenjakom u Kragujevcu i "odlepio se" od "zone ispadanja" na 8 bodova. Na tri utakmice ovog proleća Radnički je uzeo 7 bodova što je uspeh koji je malo ko očekivao.

- Kao što smo i najavili, idemo na bolje i sve ispravljamo u hodu. Zadovoljan sam kako je ekipa odigrala, rastemo kao tim i ovo je veliki korak ka opstanku. Pobedili smo direktnog konkurenta i sada možemo rasterećenije da uđemo u naredni meč - istakao je Saša Mrkić.

Pobede nad Hajdukom i Radničkim, kao i remi sa Novim Pazarom doneo je tim.

- Ne bih nikog izdvajao, svi su dali maksimum. Očekujem da igrači koji su bili povređeni budu spremni u narednom periodu - kaže Saša Mrkić.

Naredni protivnik koji čeka Nišlije je Crvena zvezda. Taj meč će biti odigran u nedelju, 17. marta na stadionu Čair. Ovo će biti treći susret ova dva tima ove sezone, a Zvezda je slavila i u Prvenstvu i u Kupu.

- Utakmica sa Radničkim nam je dobra uvertira za Zvezdu. Pozvao bih verne navijače da dođu, ljude koji vole fudbal. Ovo je lepa prilika da napunimo stadion - dodao je Mrkić.

Karte za utakmicu sa Crvenom zvezdom biće u prodaji od četvrtka, 14. marta na biletarnici hale Čair, kažu u klubu. Cena za jug i sever je 300 dinara, a za istok i zapad po 600 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Meraklija iz centar

    21:27 // 12. 3. 2013.

    nadam se da ce situacija na ovom mecu da bude bar kao na prosloj utakmici u nisu,kada je veci deo caira bio uz nis,jer radnicki to zasluzuje!i da bar izborimo nereseno,samo da ne izgubimo,kako ne bi pao moral ekipi!a nislije,bolje da bodrite niski klub nego bg,pa jos da vam vodje na severu pricaju da pozdravite goste(tako sam cuo da je bilo na prosloj utakmici)u nasem gradu!

  • kude_je_taj_Nis

    22:55 // 11. 3. 2013.

    Ajmo da pokazemo za koga Nis navija i ko je najveca ljubav nislija. Moramo da budemo brojniji od Titovih pionira i na zapadu i na istoku ne samo na jugu. Zato svako sal, dres, majcu, duks , ko sta ima sa grbom Radnickog i pravac stadion. Nek se stidi svaki nislija koji bude nosio zvezdin dres u subotu !

    • Nislija

      14:17 // 12. 3. 2013.

      Zasto da se stidi?
      Valjda svako ima pravo da navija za koga kod zeli,a i uostalom,nemoj da pricas o titovim pionirima,nismo ni mi nista mnogo bolji,iako na sva usta pljujemo po njima.
      Pozdrav

    • Real Sa Nisave

      17:16 // 12. 3. 2013.

      Nemoj, molim te, da nas trpas u isti kos sa Titovim Blizancima! Radnicki su osnovali radnici Nisa mnogo pre nego sto se Tito pojavio!Radnicki je bio proganjan, zabranjivan i tek je 22 godine od njegovog nastanka dosao Tito i sa njim Zvezda i Partizan! Nemamo mi nista sa njima!

  • p

    22:54 // 11. 3. 2013.

    @mj da li si nekad kupio u zivotu kartu da bi gledao svoj voljeni klub? 10 hiljada karata je prodato za smederevo, partizan , vosu plus zvezda u kupu to je cirka 40 hiljada puta 3 evra ti vidi to koliko je. a klub duzan ko grcka svima... drugo osim strahinje petrovica radnicki nema srcanog igraca koji se bori za taj grb. zar treba skuletic da dodje na pozajmicu da im pokaze sta je borba za klub.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: