Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:07, 13. 8. 2013.

| Sport

Veterani Srbije i Hrvatske igraju u Nišu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
stadion-cair,-srbija-hrvatska.jpg

Fudbalske selekcije veterana Srbije i Hrvatske odigraće humanitarni meč 5. septembra od 20h na stadionu Čair u Nišu. Najavljeno da dolaze Zoran Bata Mirković, Dejan Rambo Petković, Savo Milošević, Ćiro Blažević, Zvonimir Boban, Davor Šuker...

Niš će početkom septembra biti domaćin utakmice fudbalskih selekcija veterana Srbije i Hrvatske, a najavljen je dolazak nekih legendi jugoslovenskog fudbala.

- Ideja da veterani hrvatskog fudbala gostuju potekla je od predsednika Hrvatske Iva Josipovića i njegovih bliskih saradnika. Predložio sam da organizacija bude u Beogradu, Novom Sadu, Kruševcu ili Nišu, ali bez sumnje je izabran Niš jer su hrvatski fudbaleri ovde uvek bili cenjeni i poštovani. Stupili smo u kontakt sa Darkom Bulatovićem, koji je sa zadovoljstvom prihvatio učešće Radničkog u organizaciji ovog spektakla - rekao je Dragoljub Gajević, direktor veteranske reprezentacije Srbije.

On je dodao da će više detalja biti poznato 17. avgusta, kada će gosti gradonačelnika Niša Zorana Perišića biti najviši sportski zvaničnici Hvratske, savetnik predsednika Branko Tušek, predsednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i ministar sporta Hrvatske Željko Jovanović.

- Najavljen je dolazak Velimira Zajeca, Zvonimira Bobana, Davora Šukera, Zvonimira Solda, Gorana Vlaovića, Josipa Čopa, Ivice Grnje, sa legendarnim trenerom Miroslavom-Ćirom Blaževićem. Što se naše reprezentacije tiče, selektor Mile Stanković će svakako pozvati nekoliko Nišlija, na čelu sa kapitenom reprezentacije veterana Zoranom Bankovićem i Dejanom Rambom Petkovićem, a biće tu i Savo Milošević, Zoran Bata Mirković - dodao je Gajević.

Cena ulaznice će najverovatnije biti 100 dinara, a sav prihod ići će u humanitarne svrhe.

Tehnički organizator utakmice biće Fudbalski klub Radnički, dok je domaćin gradonačelnik Niša Zoran Perišić i Grad Niš.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan

    13:23 // 3. 9. 2013.

    Pozdrav,
    Zanima me kada ce biti odigran revijalni mec izmedju Srbije i Hrvatske, na vasem sajtu kada se ta vest pojavila u njoj je pisalo da ce uskoro biti detaljnije na tu temu, medjutim od tad nista

  • Hocemo i Piksija

    23:03 // 13. 8. 2013.

    Ja bi voleo i da dodje Piksi sa Japancima zasluzio je covek da dovede u svoj klub Nagoju.Pa da se odigra turnir 3 na 3.

  • Nemanja

    19:26 // 13. 8. 2013.

    Od kada pocinje prodaja ulaznica ?:)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: