Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:02, 27. 9. 2018.

| Sport

Vežbanjem prikupljaju pomoć za opremanje niških vrtića

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
crossfit legionari
Bitka timova u subotu; foto: Legionari

U subotu, 29. septembra u Osnovnoj školi "Dušan Radović" Nišu biće održan humanitarni turnir na kom će se timovi takmičiti u različitim kategorijama crossfit-a. Novac prikupljen od kotizacija za učešće biće uložen za kupovinu mobilijara za obdaništa u Nišu.

Timovi će se takmičiti u okviru tri kategorije i biće podeljeni po polovima - timovi od po dva muškarca, odnosno po dve devojke.

Kategorije za koje se zainteresovani mogu prijaviti su "elite", "scaled" i "sport". Više informacija o tome kakve će se vežbe biti u okviru ovih kategorija možete naći na Fejsbuk događaju - kažu organizatori.

Prijave su u toku, a ko želi da se prijavi, potrebno je da pošalje popunjen formular koji je dostupan na sajtovima organizatora ovog turnira Legionara i Rotarakt kluba Niš - Konstantin Veliki.

Popunjen formular proslediti na mail [email protected]. Kotizacija iznosi 1.200 dinara po učesniku, odnosno 2.400 po timu, a obuhvata lunch paket, osveženje i majicu. Pobednike takmičenja u sve tri kategorije očekuju brojne nagrade - kažu organizator.

Sportskom aktivnošću organizatori, kako kažu, žele da podrže rast i razvoj najmlađih sugrađana.

Novac prikupljen od kotizacija za učešće na turniru biće uložen za kupovinu mobilijara za obdaništa u Nišu. Predškolska ustanova Pčelica je podržala inicijativu i sastavila spisak 10 najugoženijih obdaništa koja sadrže veoma malo ili nimalo potrebnih sprava u dvorištu za igru i sportsko aktiviranje mališana. Želimo da uložimo svoju energiju i sredstva i pozovemo druge da nam se pridruže u ovom humanitarnom projektu - kažu u Rotarakt klubu.

Prijava će biti moguća i na dan turnira od 9 do 10 sati, a događaj, prema prvim podacima će trajati od 8 do 18 sati, a detaljniju satnicu organizatori će objaviti na Fejsbuk događaju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    11:47 // 27. 9. 2018.

    Svi po malo i bice dovoljno da se rešavaju neki od problema u gradu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: