Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:35, 16. 7. 2019.

| Sport

Vezni red Sinđelića jači za 3 fudbalera, dvojica stigla iz gradskog rivala

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Luka Arsenović i Petar Mitić
Triling veznih u Durlanu; foto: FK Sinđelić

Novi član niškog Sinđelića je igrač sa prvoligaškim iskustvom stečenim u pirotskom Radničkom Ivan Milić. Takođe, kako navode u klubu, srpskoligašu su se priključila i dvojica fudbalera gradskog rivala Cara Konstantina - Petar Mitić i Luka Arsenović.

27-godišnji Milić je rođeni Leskovčanin, koji je mahom nastupao za klubove sa jug Srbije - Moravac iz Mrštana, pirotski Radnički, Svilajnac i Tutin.

U Niš stiže iz varvarinskog Temnića, kome je prošle sezone izmakao plasman u jedinstveni rang takmičenja, mada je veći deo sezone proveo na vodećoj poziciji Srpske lige istok.

I dve godine stariji Petar Mitić ima prvoligaškog iskustva, koje je stekao u surduličkom Radniku, ali i niškom Radničkom, čiji je član bio do 2012. godine. Igrao je još i za Žitorađu, bio je član Sinđelića, a imao je i “izlet” preko granice, pošto je jednu sezonu nosio dres sarajevskog premijerligaša Slavije.

Najmlađi iz pristiglog veznog trojca je Luka Arsenović, 20-godišnjak iz Vranja. Sem za Car Konstantin, centralni vezni nastupao je još i za Dinamo iz rodnog grada.

U Sinđeliću naglašavaju da pojačanja predstavalju opremanje za Prvu ligu, što im je osnovni cilj u narednoj sezoni, baš kao i drugom niškom srpskoligašu Caru Konstantinu. Ipak, u jedinstveni rang takmičenja moći će da ode samo jedan.


Zakazane i prijateljske utakmice

Ekipa iz Durlana zakazala je i pripremne utakmice i kažu da će ih odigrati 7, mahom protiv srpskoligaša. Krenuće mečevima sa novajlijama u srpskoligaškom društvu - Vlasinom i Topličaninom. Prvo će 21. jula Sinđelić igrati u Vlasotincu, dok će 3 dana kasnije Prokupčani nastupiti u Durlanu.

Najveći izazov za nišku ekipe biće duel zakazan za 27. jul, kada će u Pirotu igrati protiv Radničkog, povratnika u Prvu ligu. Slede mečevi sa srpskoligaškim ekipama - Budućnosti iz Popovca, leskovačkom Dubočicom i Jedinstvom iz Bošnjaca.

Generalnu probu tim iz Durlana imaće 10. avgusta, kada će gostovati još jednom novajliji u trećem rangu takmičenja knjaževačkom Timočaninu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Box

    10:56 // 17. 7. 2019.

    Drvce zvani 3 za 3

  • Tomica bubanjac

    16:29 // 16. 7. 2019.

    Ne mogu da zamislim da durlanci uđu u Prvu ligu.Hrabri su dosta ali mi ih bijemo i u Durlan i na Bubanj.
    Mnogo verujem Drvcetu i sad kad počne da dovodi pojačanja ovi durlanci će izgube volju za veči rang.
    Ica golubar jeste stari niški mangup ali i Drvce nije od juče.Ma Bubanj si je Bubanj i mi ga volimo najviše.
    Ajde Drvce kreni sa pojačanjima da ih poplašimo.

    • POPOVAC-BARSA

      08:40 // 17. 7. 2019.

      Prijatelju,nije bitno ko će u veći rang-Sinđelić,Car,ili Popovac već da grad ima klub u Prvu ligu.Ostavi te gluposti ko je veći mangup.Veliko poštovanje i vašem Drvcetu i vašem klubu ali ne zaboravi da su popovčani isto jaka ekipa i da je Saša Marković ozbiljan sportski radnik koji spava samo par sati i odlično radi prelazni rok.Ovih dana potpisuju 2 igrača iz Beograda i to ne jeftina.Bravo mačak

    • Durlanac

      14:49 // 23. 7. 2019.

      Al ovija durlanci nasi imaju mnogo pare,i ce si dovedu jos bolji igraci nego drvce.Ica golubar mnogo zajeban tip kad su prelazni rokovi,ima ve tepamo i na bubanj i u durlan,pa ce vidis

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: