Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:53, 23. 8. 2023.

| Sport

Vicešampion Evrope priprema se u Nišu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
vaterpolo lopta
Evropski vicešampioni na pripremema u "Čairu"; foto: Vanja Keser

Tim Vaterpolo kluba Novi Beograd, finaliste Lige šampiona i šampiona Srbije, kog sa klupe predvodi nekadašnji olimpijski, svetski i evropski šampion Živko Gocić, počeo je pripreme za novu sezonu, a do 1. septembra odradiće ih u Nišu na bazenu "Čair".

Niš će biti prva stanica vaterpolistima Novog Beograda u pripremama za novu sezonu, u kojoj imaju najviše ambicije, kako za Sport klub kaže direktor kluba Slobodan Soro.

Počinjemo sezonu sa najvećim ambicijama, imamo iskusan i kvalitetan sastav koji može da se bori za trofeje na svim frontovima. Imamo sve igrače na raspolaganju, izuzev Filipa Filipovića koji je trenutno na Malti, igra ondašnje prvenstvo, pa će se saigračima pridružiti naknadno - kaže Soro.

Vicešampion Evrope i prvak Srbije je od danas u Nišu i biće tu do 1. septembra, potvrdila je i Branka Aranđelović, direktorka Sportskog centra "Čair".

Koriste bazene i teretanu "Čaira", platili su uredno iznajmljivanje termina. Nisu smešteni u Sportskom centru "Čair", ali biće ovde i u planu je rad sa klubom Nais, neke sparing utakmice ili zajednički treninzi - rekla je Branka Aranđelović.

Iz beogradskog kluba su otišli Žoao Pedro Fernandez, Radoslav Filipović, Strahinja i Viktor Rašović, Nika Šušiašvili i Dušan Mandić, a došli su Filip Filipović, Miloš Ćuk, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Marko Radulović i Frančesko De Mikelis.

Tu su i dalje Duško Pijetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Vasilije Martinović, Savo Ćetković, Miroslav Perković, Đorđe Vučinić, Alvaro Granados, Angelos Vlahopulos i Dimitrios Skumpakis.

Ekipa će biti u Nišu do 1. septembra, a onda će od 8. do 10. septembra biti na turniru "Vlaho Bata Orlić" gde učestvuju i Partizan, Šabac, Špandau, Jadran Herceg Novi i Mladost.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ss

    13:47 // 24. 8. 2023.

    za pripremu beograđana ima termina i oni su besplatni a za naše ekipe mora da se plati.Postavljam pitanje apro poa ko održava gradski stadio, ko plaća struju kada se igraju noćne utakmice bilo radničkog ili radnika iz surdulice, za njih mora da se plati a za druge moraju iz sredstava da plaćaju koji apsurd.

  • Auttrikter

    21:00 // 23. 8. 2023.

    Jos jedan uspeh,grandiozan, niskog sporta ! Za anale !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: