Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:00, 1. 4. 2018.

| Sport

Vojvođani: U ovim uslovima nemoguće je ne primiti gol

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Antić Stplica
"Bučno" i po završetku utakmice; foto: Vanja Keser

Teren, vetar i "neke druge stvari", kako je rekao pomoćni trener Vojvodine Aleksandar Linta, uticali su na tok utakmice 29. kola Superlige, u kojoj su Novosađani i Radnički remizirali. Debitant na klupi Nišlija Dragan Antić rekao je da se ne slaže sa njim, "ako su na istoj utakmici bili" on i strateg ekipe iz Novog Sada.

Penal, cveni karton, te prekinuti napadi izrevoltirali su stručni štab Vojvodine, pa je trener Ilija Stolica napustio svoje mesto pored terena dok je meč još trajao. Po njegovom završetku, Linta je rekao da nije bilo moguće ne primite gol u ovakvim uslovima.

Nismo mogli da izdržimo, u ovim uslovima je bilo nemoguće izdržati da ne primite gol. Svaka čast, zaslužena pobeda, odnosno remi, ali mi ovaj remi doživljavamo kao pobedu. U ovim uslovima, ovako odigrati, ravno je pobedi. Na kraju utakmice desio se, ’ajde nije incident, ali može da oslikava sliku srpskog fudbala: sudija se povredio. Ja sad ne znam da li ćemo uopšte nastaviti prvenstvo, da li će neko biti kadar da odmeni njega u toj ulozi – rekao je Linta.

Potpuno drugačije viđenje utakmice imao je trener Nišlija Antić. Šut nakon koga je niška ekipa primila gol i jedna kontra su, kako kaže novi strateg, sve što je Vojvodina prikazala na ovom meču, dok je njegov tim imao nekoliko čistih prilika.

Ne bih se složio sa mojim kolegom iz jednog razloga – zato što je prvo poluvreme samo igrao Radnički, koliko sam video, ako smo na istoj utakmici bili. Nisam video nijednu drugu spornu situaciju, stalno napominje nešto, ne znam kome je upućeno, nije ni bitno. To što su njihovi igrači ležali stalno, to je trebalo da se produži deset minuta, ali nije ni to bitno – izjavio je Antić.

Podsetimo, burno je bilo juče na "Čairu", gde su bile zanimljive i utakmica i situacije oko terena. Između ostalog, publika je skandirala i novom treneru i novom kapitenu Mrkiću da "odlaze", a pružila podršku bivšem predvodniku Nišlija Aleksandru Jovanoviću. Na ovo je Antić rekao da smatra da je “budućnost Radničkog Mrkić, a ne Aca Jovanović“.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • v 69

    07:38 // 2. 4. 2018.

    15 penala za reala u ovom prvenstvu, 5 trenera, prosecno 800 gledalaca, puna loza svakojakih likova /uvek puna iako je ulaz u nju 1500 rsd/, dovedeno oko 15-ak prosecnih igraca, koji jednom igraju do maksimuma, drugi put nece, a treneri to kao ne vide, pavkov nije hteo da se oznoji protiv vojvodine, nijedan igrac ni sa pola snage nije odigrao, samo recko zna sto mu je mrka kapiten, a aca - borac..

  • mare

    09:06 // 1. 4. 2018.

    uprava napolje

    • Tranzicija

      11:44 // 1. 4. 2018.

      Poenta je u tvom komentaru. Cemu prozivanje trenera? Kriv je onaj ko ga je doveo. Zasto navijaci i uprava Radnickog cute na ovu degradaciju FK Radnicki? Mi smo klub sa tradicijom i ne trebaju nam ovi nepostojeci penali, crveni kartoni, ofsajdi... Cutanjem odobravamo sve to i necemo se onda razlikovati nista od dva najveca zla srpskog fudbala-zvezde i partizana.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: