Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:49, 27. 6. 2019.

| Sport

Vranjski Dinamo počeo pripreme, planiraju povratak u Superligu

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Planiraju da se odmah vrate u Superligu
Planiraju da se odmah vrate u Superligu; foto: Vanja Keser/JV

Prozivkom igrača i prvim treningom u ponedeljak, 24. juna, pripreme za novu sezonu počeli su Vranjanci. Većina igrača koja je završila superligašku sezonu pojavila se na prvom treningu, a zasad još nema pojačanja.

Prvi deo priprema fudbaleri Dinama odradiće na svom stadionu, a kako kaže čelnik i suspendovani trener Dragan Antić, ekipa će od 13. juna pripreme nastaviti u Sloveniji.

Zasad nema pojačanja, a prema rečima popularnog Recka, neće biti mnogo odlazaka iz tima.

Kostur tima je ostao, zasad smo ostali bez Gašića koji je prestao da se bavi fudbalom. Jedan golman se povredio i više nije tu, drugi je otišao za Bosnu. Tražimo centralne bekove, golmana, nekog špica, možda levog i desnog beka i to bi bilo to - kaže Antić.

Zasad nema ugovorenih pripremnih utakmica, ali kada ekipa ode za Sloveniju, tamo će pronaći potencionalne ekipe za proveru forme. Nada se da će mu FSS ukinutu suspenziju Nada se da će mu FSS ukinutu suspenziju; foto: Vanja Keser/JV

Čekamo oko pojačanja, da kompletiramo tim, pa ćemo onda ugovarati pripremne utakmice. Zbog toga idemo u Sloveniju, tamo je dosta ekipa na pripremama - kaže popularni Recko.

Situacija i oko trenera koji će biti šef stručnog štaba nije najjasnija, Antić je pod suspenzijom Fudbalskog saveza Srbije, ali se nada da će ona biti ukinuta, a on nastaviti da vodi vranjskog prvoligaša.

Treneri Milovanović i Stojanović su tu, tako da neće biti problema. Nadam se da će mi skinuti suspenziju, ona je doneta na osnovu nekih izjava u novinama koje su izvučene iz konteksta. Ne može niko da mi zabrani da pričam, postoji sloboda govora. Nisu me zvali da pitaju šta sam rekao, samo su izvukli iz konteksta moje reči - kaže Antić.

Plan svih u klubu je da se ekipa ekspresno vrati u Superligu jer, kako kaže "alfa i omega" vranjskog kluba, grad to zaslužuje, a u protekloj sezoni su pokazali da je Vranje dobar domaćin, te da ih cela Srbija želi u Superligi.

Podsetimo, zbog optužbi o nameštanju utakmica i prozivki na račun brojnih funkcionera Fudbalskog saveza Srbije, a nakon ispadanja njegovog Dinama iz Superlige, Dragana Antića ponovo je suspendovala Disciplinska komisija FSS-a i to na 15 meseci, dok je novčana kazna milion dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: