Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:28, 12. 7. 2019.

| Sport

Vranjski Dinamo sa neafirmisanim trenerom kreće u pohod na Superligu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Kalinić Antić
Jednogodišnji ugovor za 45-godišnjeg Beograđanina; foto: Info Vranjske

Mladi trener Uroš Kalinić, koji je do sada nije imao angažman u jedinstvenom rangu takmičenja, novi je trener Dinama. Ovo će mu biti “vatreno krštenje”, kaže njegov prethodnik i suspendovani predsednik vranjskog prvoligaša Dragan Antić, i objašnjava da je Kalinić izabran jer je “nešto novo”.

45-godišnji Beograđanin je tokom igračke karijere nastupao za niški Radnički, Javor iz Ivanjice i nekoliko stranih klubova. Kao trener predvodio je nekoliko manjih klubova iz prestonice - Banju, Grafičar i Dorćol, a u Dinamo stiže iz OFK Beograd.

Sa Vranjancima je potpisao jednogodišnji ugovor, rekao je Antić, koji je mesto šefa struke morao da napusti zbog suspenzije Fudbalskog saveza Srbije.

Ja sam tu da mu pomognem. Mislim da ima kvaliteta da bude veliki trener i dao sam mu šansu jer mislim da je zaslužuje. Gde je radio imao je uspeha, pokazao je da može da radi i da je dobar stručnjak i zato sam se odlučio da mu dam šansu. Lako je davati onima koji su radili godinama i vrte se sve jedni te isti. On je nešto novo i mislim da ima smisla za trenera i znanje, ovo će da mu bude vatreno krštenje i veliki i pozitivan korak u atmosferi - rekao je Antić.

Dinamo u nedelju kreće na Ohrid, gde će obaviti glavni deo priprema za predstojeću sezonu, koju će otpočeti 3. avgusta protiv Smedereva. Ambicije kluba su da se vrati u Superligu, iz koje je ispao prošle seozne, a najavljuju da će sutra objaviti koja su sve pojačanja doveli kako bi u tome i uspeli.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Atelje 212

    07:22 // 15. 7. 2019.

    Eeeee Reckp,Rexko......

  • Tivat

    17:38 // 12. 7. 2019.

    Begaj be !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: