Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:13, 14. 5. 2020.

| Sport

Vranjski fudbaleri kreću sa pripremama za ovu, a već razmišljaju o sledećoj sezoni

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
dinamo
Od petka ponovo na terenu; foto: JV / Vanja Keser

Kao i u slučaju Superlige, i u Prvoj ligi igraće se još 4 kola, što pirotski Radnički i vranjski Dinamo gotovo ostavlja bez šansi za ulazak u viši rang. Nedelju dana nakon Piroćanaca, prvi put okupili su se i Vranjanci, a sa treninzima kreću u petak, 15. maja.

Fudbaleri Dinamo su se okupili prvi put od kako su zbog vanredne situacije bili na prinudnom odmoru, a pre nego što krenu sa treninzima, svi fudbaleri, uprava kluba i treneri testiraće se na virus korona.

Deo igrača testiran je u sredu, a deo će danas, kaže trener Dragan Antić koji dodaje da je pravo vreme da se krene sa treninzima.

Pandemija je izazvala strah kod svih, dobro je da smo svi to prebrodili, mada i dalje ima opasnosti. Od petka bi trebalo da počnemo da treniramo, nećemo da reskiramo, čekaćemo rezultate. Imamo puno problema, malo kasnimo - kaže Antić.

Prema rasporedu, prvu utakmicu Dinamo igra sa Novim Pazarom, međutim, postoji mogućnost da se ona odloži jer 6 igrača Pazaraca je zaraženo koronom. Dragan Antić Recko Razmišlja o narednoj sezoni; foto: Vanja Keser

Skupili smo se, mislili smo da igramo samo sa omladincima, međutim to neće moći. Nema ispadanja, da uđemo ne možemo, tako da daćemo šansu svima. Imamo dvadesetak igrača, tu nemamo problema - kaže trener Vranjanaca.

Antić kaže da je ovo okupljanje faktički početak priprema za narednu sezonu, u kojoj je plan da se Vranjanci vrate u Superligu.

Praktično se spremamo za sledeću sezonu. Sledeća sezona počinje 31. jula, ova se završava 20. juna, pauza bez treninga će možda biti nedelju dana. Mislim da je sledeća sezona idealna prilika za Dinamo i Radnički Kragujevac da uđu u viši rang - kaže popularni Recko.

Antić očekuje pomoć Grada za taj poduhvat, a već razmišlja o sastavu za narednu sezonu.

Za sledeću sezonu tražimo golmana, mislim da imamo jednu od najboljih ekipa u ligi. Ubeđen sam da možemo da se prošetamo do Superlige - kaže Antić.

Podsetimo, u poslednjem kolu pre proglašenja vanrednog stanja, Vranjanci su poraženi od lidera prvenstva Grafičara i trenutno se nalaze na 10. mestu na tabeli.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: