Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:55, 2. 7. 2018.

| Sport

Vranjski maratonci osvojili 14 medalja na 20 trka tokom polusezone

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
vranje, atletika
Vranjski atletičari u Kruševcu; arhiva, foto: AK Vranjski maratonci

Tokom prvog dela sezone takmičari Atletskog kluba Vranjski maratonci 14 puta su se popeli na postolje, a učestvovali su na 20 trka. U ovom klubu iz Vranja ističu da su zadovoljni i da sledi priprema za drugi deo takmičarske godine.

Tokom vikenda atletičari iz Vranja učestvovali su na šest trka, a Noćnom ultramaratonu na 100 km u Beogradu Siniša Stanković je osvojio treće mesto.

Kristijan Stošić je ovog vikenda učestvovao je na trci na Avalskom tornju gde je osvojio drugo mesto, dok je u nedelju na trci na Otvorenom prvenstvu Beograda na 5 km bio drugi.

Na Novosadskom noćnom maratonu u konkurenciji od preko 800 trkača Milan Anđelković je osvojio 11. mesto u polumaratonu, dok je učešće na maratonu zabeležio Siniša Stanković.

Stavljena je tačka na prvi deo sezone. Maratonci mogu da budu prezadovoljni učinjenim u ovoj godini. Pobeda na Beogradskom maratonu je nešto što se svakako smatra istorijskim uspehom, a pored toga Kristijan Stošić je ove godine pobednik više trka - kažu u klubu iz Vranja.

Vranjski atletičari su učestvovali i na Prvom noćnom polumaratonu u Kavadarcima u Makedoniji i na prvoj "Beach run" trci u Skoplju u duzini od 5 km.

Atletičari iz Vranja će tokom jula i avgusta odmarati i spremati se za drugi deo sezone.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: