Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 2. 8. 2011.

| Sport

ŽFK Mašinac - Krka 3:3

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
masinac, krka
Fudbalerke Mašinca protiv Krke; foto: zfkmasinac.com

NIŠ - I u drugom prijateljskom meču u Sloveniji fudbalerke Mašinca odigrale nerešeno protiv Krke. Naredna provera u četvrtak, 4. avgusta od 18h na Delijskom Visu protiv prvaka Makedonije.

Ekipa domaćina povela je u 21. minutu golom Sare Gruden, a prednost je udvostručila Dragica Spić u 39. minutu. Tamara Stojanović u 71. minutu postiže prvi gol za Mašinac, a izjednačila je Katarina Petrović golom u 75. minutu. Šest minuta kasnije Mašinac je poveo sa 3:2 drugim golom Petrovićeve, a minut pre kraja Dragica Stpić postavlja konačan rezultat od 3:3.

I u prvom susretu ove dve ekipe rezultat je bio 3:3.

- Krka i predsednik Marko Klinc potvrdili su svoje sportsko prijateljstvo prema našem klubu dobrom organizacijom i maksimalnom pažnjom. Devojke su na terenu pokazale da je Mašinac ostao tim za respekt i igrom su zadovoljile. Ima naravno i slabosti, koje ćemo otklanjati u narednom periodu. Ovaj tim će igrati moćno i dobro do starta u šampionatu. Kristališe se i prva jedanaestorka za koju konkuriše i dalje svih 25 fudbalerki prvog tima. Rezultat je najmanje važan, važnija je igra, koja je imala periode onoga čemu težimo - rekao je Perica Krstić, šef stručnog štaba Mašinca za sajt ovog kluba.

Mašinac će novu proveru imati na svom terenu u četvrtak, 4. avgusta od 18h kada će ugostiti prvaka Makedonije ekipu Naše taksi. Nakon toga, niške fudbalerke će igrati u subotu i nedelju u Sofiji protiv bugarskog prvaka ekipe NSU.

Početak sezone u Prvoj ligi je 13. avgusta, a Mašinac će gostovati Napretku u Kruševcu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: