Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:45, 3. 2. 2023.

| Sport

Za Kup Koraća iz budžeta Niša 9 miliona dinara, Niš domaćin i Kupa za žene

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Kup Koraća
Za Kup Koraća od građana Niša 9 miliona; foto: M. M.

Informaciju koju nisu objavljene na zvaničnom potpisivanju ugovora o organizaciji Kupa Koraća u Nišu, objavila je gradonačelnica Dragana Sotirovski na svojoj Fejsbuk stranici. Uz obaveštenje da će "Niš biti domaćin i finalnog turnira za košarkašice 'Milan Ciga Vasojević' 19. i 20. marta ove godine u hali 'Čair'", gradonačelnica je objavila da je Grad izdvojio 9 miliona dinara za završnicu Kupa za košarkaše.

Nije više tajna koliko će građani Niša platiti organizaciju Kupa Radivoja Koraća za koju je Grad u ponudi napisao da će biti glamurozna i da su u budžetu izdvojena značajna sredstva". Ta cifra je 9 miliona dinara, napisala je gradoančelnica na svojim društvenim mrežama.

U godini kada Srbija obeležava vek košarke, posle završnice Kupa „Radivoj Korać“, za koji je Grad izdvojio 9 miliona dinara, Niš će biti domaćin i finalnog turnira za košarkašice „Milan Ciga Vasojević“ 19. i 20. marta ove godine u hali "Čair" - napisala je Sotirovski.

Takmičenje, koje će od 15. do 18. februara biti održano u hali "Čair", otvaraju Partizan i Spartak iz Subotice, a trofej brani Crvena zvezda koja je trijumfovala pre godinu dana.

Niš će ove godine, osim završnice Kupa Koraća i Evropskog prvenstva za juniore u košarci, biti domaćin još jednog košarkaškog događa - Kupa Milan Ciga Vasojević.

Završnicu Kupa za košarkašice Košarkaški savez Srbije organizuje zajedno sa Sportskim savezom Niša, a pod pokroviteljstvom Grada. Prema odluci KSS, na turniru „Milan Ciga Vasojević“ učestvovaće četiri ekipe, a takmičenje će trajati dva dana, 19. marta na programu su polufinalne utakmice, a za 20. mart zakazano je finale - piše na stranici.

Ove odluke još nema na sajtu Košarkaškog saveza Srbije.

Niš je, podsetimo, i prošle godine bio domaćin oba kupa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ergonomac

    12:01 // 5. 2. 2023.

    Nis grad kosarke.Nikad gora kosarka u Nisu pet ekipa u Prvoj regionalnoj ligi.Bolje novac da su dali da barem imamo jednu ekipu u KLS.

  • radnik SC.Cair

    16:39 // 3. 2. 2023.

    Ce odvojite li nesto za nas gradonacelnice, uzeste nam prevoz, nedadoste pomoc ko svima i dovedoste nad na prosjacki stap

    • Razbibriga

      07:09 // 4. 2. 2023.

      Dace,dace,al ne zna kad ce ! Bice u izobilju za vas, dosledne glasace i skupljace kapilarnih glasova , viskovi,razlike, povecanje ,13 plata !

    • Ne zasluzujete samo vi...

      08:13 // 4. 2. 2023.

      Mnogi tamo ne radite nista za te malo vece minimalce, a mi po trgovinama mnogo vise radimo za iste pare.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: