Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:58, 12. 12. 2017.

| Sport

Za kraj jesenjeg dela sezone Radnik dočekuje Radnički

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Crvena zvezda
Ulaz na južnjački derbi besplatan; foto: Vanja Keser

Poslednja utakmica pred zimsku pauzu doneće duel jedina dva predstavnika juga Srbije u Super ligi - Radničkog i Radnika. Obe ekipe motivisane su pobedama u prošlom kolu, a složni su u tome da će u sredu, 13. decembra, od 15 sati na Gradskom stadionu u Surdulici, publika moći da vidi čvrstu i neizvesnu utakmicu.

Tim sa “Čaira” i dalje je ophrvan povredama, pa tako trener Milan Đuričić neće moći da računa na Nemanju Krznarića, Marka Tomića i najverovatnije Sašu Stojanovića zbog povreda, dok je Nikola Aksentijević prerano završio kalendarsku godinu, zbog žutih kartona.

Utakmica neće biti laka, postoji taj neki rivalitet. Naravno da neću da poredim Radnički i Surdulicu, Radnički je klub sa velikom tradicijom u Super ligi, ali Radnik je dobar klub, imaju dobre igrače i mislim da će utakmica biti neizvesna i zanimljiva. Za nas je vrlo važno da nastavimo niz. Duboko verujem da su momci spremni i da mogu da dobiju ovu utakmicu - kaže Đuričić.

Na “Čairu”, u prvoj utakmici koju su južnjaci odigrali ove sezone, bilo je nerešeno, a trener Radnika Simo Krunić kaže da bi oni i sada bili zadovoljni bodom. On je rekao i da će najverovatnije moći da računa na sve igrače, sem Filipa Ivanovića, koji je u prošlom meču dobio crveni karton.

Svesni smo da nam u goste dolazi nezgodna ekipa, međutim ovo je ipak naš tu derbi, gde pobednik ne može da se prognozira. Mislim da će i zbog terena i zbog ostalih stvari biti jedna čvrsta i tvrda utakmica. Ko bude više koncentrisan, ko se bude više borio pobediće. Svima je bitna ova utakmica, to je neki naš mali rivalitet - ispričao je Krunić.

Radnik se nalazi na 10. poziciji Super lige, sa 25 bodova, dok su Nišlije pre 3 dana “izbile” na 4. mesto, pošto su savladale Čukarički. Oba tima očekuju podršku svojih navijača, a ulaz na ovu utakmicu je besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan

    02:29 // 13. 12. 2017.

    Nije mi jasno kako duel sa radnikom može da bude neizvestan za ekipu koja želi da igra u evropi!?

    • Petar Petrovic

      11:31 // 13. 12. 2017.

      Idi igraj lastis,sport nije za tebe.

  • Aperkat

    23:35 // 12. 12. 2017.

    Simo,dodji da igras derbi,ali sa Secanicu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: