Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:25, 13. 6. 2023.

| Sport

Za vikend u Prokuplju plej-of lige Srbije u boksu

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Boks
U Prokuplju za vikend plaj off u boksu; foto: JV/V. Keser

Najbolje ekipe u boksu iz cela Srbije okupiće se ovog vikenda u Prokuplju gde se 16., 17. i 18. juna održava Plaj off liga Srbije u konkurenciji od pionira do seniora. Svi mečevi počinju od 18 sati, a osim muškaraca rukavice će ukrstiti i četiri najbolje ekipe u ženskoj konkurenciji.

Pored domaćina ekipe Boks kluba Topličanin, mesto u Plaj off-u su izborili Crvena zvezda i Partizan iz Beograda, niški Naissus, Vojvodina iz Novog Sada, Sombor, Banat i boks klub iz Novog Pazara.

Takmičenje u boksu okupiće oko 120 boksera iz cele Srbije, praktično najbolje što ima ova zemlja. Ovo je veliko iskušenje za naš klub, pre svega da budemo dobri domaćini i da dostojno reprezentujemo naš klub i grad. Prokuplje je uvek biloo rasadnik mladih talenata u svim sportovima, a posebno u boksu po kome je i prepoznatljivo u čitavom svetu - kažu u BK Topličanin koji su uz Bokserski savez Srbije organizatori takmičenja.

Osim u muškoj, paralelno će se održati i Plaj off za žene, na kome će učestvovati četiri najbolje ekipe iz Srbije, Vitez iz Niša, Sombor, Crvena zvezda i Voždovac.

Organizatori očekuju kvalitetne borbe u svim kategorijama i veliku posećenost ljubitelja tog sporta iz čitave Srbije koji će navijanjem dati podršku svojim takmičarima.

Inače, Prokuplje je grad koji je još iz vremena bivše Jugoslavije postao prepoznatljiv po uspesima boksera koji su postigli svetske rezultate, osvajajući olimpijska i međunarodna priznanja i medalje, poput Bratislava Ristića, Fazlije Šaćirovića, Vlastimira Stanišića, Vladimira Milenkovića i drugih.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: