Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:01, 30. 8. 2012.

| Sport

Zabranjen parking kod hale Čair

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
IMG-2292.JPG

Bez prethodnih najava, policija je danas paukom odnosila automobile sa parkinga kod hale Čair, zbog priprema za košarkašku utakmicu koja se igra večeras.

Oko 13 sati postavljena je žuta traka kojom je označeno da je parkiranje zabranjeno, a pauk je počeo da odnosi kola koja su tu bila parkirana sasvim propisno.

Osim toga, u jednom trenutku kola koja su bila kod restorana Stadion, nisu mogla da napuste park Čair jer policija nije dozvoljavala prolaz.

Naime, pored nekadašnjeg "Centroturist" hotela su stajali policajci koji nisu dopuštali da kola prođu tuda. Policijac je upućivao vozila da prođu pored stadiona i sportskog dispanzera, ali tamo nije bilo moguće provući se zbog parkiranih kamiona i radova na stadionu.

Ni druga ponuđena opcija nije bila izvodljiva.

- Pored bazena, pa skrenite desno i izađete na ulicu kod Biroa za zapošljavanje - rekao je policajac.

Međutim, tim putem nije bilo moguće otići jer su deo puta kroz park asfaltirali radnici i nije moglo da se prođe.

Ranije su postavljene šipke koje zabranjuju ulaz u park pored terena FK Železničar kraj pruge, pa ni taj put nije bio u opticaju. Novinar Južnih vesti, koji se zatekao tamo zbog posla, vratio se do policajca i posle rasprave pronađeno je rešenje.

- Policijac prvo nije dozvolio da prođemo pored hale Čair, ali je posle našeg kruženja i objašnjenja da ne postoji drugi izlaz, dobio je dozvolu od šefa da nas propusti - rekla je Ljubica Stojanović, novinar Južnih vesti.

slika hala cair

Međutim, na parkingu kod restorana Stadion bilo je još automobila, pa nije poznato da li su i kako oni izašli.

U Parking servisu rekli su da to nema veze sa njima i da oni i inače smeju da koriste "pauka" isključivo po nalogu policije.

Nažalost, u Saobraćajnoj nismo uspeli da dobijemo odgovore na brojna pitanja jer, kako nam je rečeno, niko od starešina nije tu.

Tako za sada ostaje nepoznato zbog čega javnost nije bila obaveštena da će oko hale Čair biti zabranjen parking, gde vlasnici odnetih automobila mogu da ih preuzmu i da li će za tu "uslugu" platiti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Realan

    16:26 // 30. 8. 2012.

    Svi ti "policajci"treba da dobiju otkay. Daj boye neko od njih da procita ovo i da stave prst na celo. SRAMOTA! Prvo se obaveste ljudi...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: